Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@delmor.hu
Blog

Válaszd bátran ezt az 5 zónás vákuum matracot

Delmor
2020.02.02 14:42

5 zónás vákuum matrac az egészséges pihenésért

Az alvás nagyon fontos, létfontosságú életünkben.

Ilyenkor dolgozzuk fel a napi eseményeket, tesszük helyre érzéseinket, az agyunk, ilyenkor gondol át mindent. Ha valaki folyamatosan kialvatlan az rossz hangulathoz vezet. Az immunrendszerünk alvás közben a legaktívabb, így veszi fel a harcot baktériumokkal, sokkal hamarabb épülünk fel egy megbetegedésből. De segít abban is, hogy fiatalosabbak, egészségesebbek maradjunk ezért fontos a pihentető alvás számunkra.A pihentető alváshoz persze hozzá tartozik, hogy megfelelő, kényelmes matracban tudjuk álomra hajtani fejünket. Ebben van nagy segítségünkre ez a kétoldalas 5 zónás vákuum matrac. Kétoldalas megoldása révén a kemény és közepesen kemény fekvőérzetet kedvelői is egyaránt örömüket lelhetik benne.

5 zónás kialakítású ez a zónázás a test alátámasztását szolgálja. Lényege, hogy a testet minél több ponton támassza alá a matrac. Fejtől kezdve, különböző keresztirányú merevítések szolgálnak a kényelmes alvásért. A vállnál, térdnél, bokánál könnyítve van a matrac, míg a csípőnél erősítve van.

A vákuum matrac elnevezése a csomagolásra utal. Lényege, hogy a teljes méretű matracot fóliába tekerik és préssel a matracból kiszorítják a levegőt a cellaszerkezetből.

Ez a kétoldalas 5 zónás vákuum matrac nagyon jól szellőző, rugalmas, tartós, tökéletesen alátámasztást biztosít a gerincnek. Ezáltal egészséges, pihentető éjszakákban részesíti használóját.

Levehető huzattal rendelkezik, így higiéniai szempontból is tökéletesen megállja helyét, hisz kitűnően mosható, könnyen tisztán tartható. Teljes komfortérzetre vágysz, ami egész éjszakán át tart akkor ez a kétoldalas 5 zónás vákuum matrac kell neked.