Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@delmor.hu
Blog

A komfortos, pihentető éjszakákért hideghab matrac

Delmor
2020.05.04 16:42

Az alvásnak köszönhető a szervezet egyensúlya.


Az alvás hossza és minősége is egyaránt hatással van a test minden rendszerére. 

Ha nem alszunk eleget és nem elég pihentető az éjszakánk a napi információk feldolgozása lelassul, fáradtak, kimerültek, ingerlékenyek leszünk. A betegségek esélye is sokkal magasabb. Külsőnk szempontjából is fontos az alvás, arcunk, bőrünk is sokkal egészségesebbnek tűnik egy kiadós alvás után. Nem beszélve arról, hogy javul a memóriánk, a koncentrációnk, az összpontosítás és a stresszt is jobban reagáljuk le. Egyszerűbb megbirkózni mindennel, kiegyensúlyozottak és magabiztosabbak lehetünk.

Ezért nagyon fontos, hogy az éjszakáinkat maximális kényelemben tudjuk eltölteni. Ehhez segít hozzá ez a hideghab matrac. A habgyártás egyik csúcsteljesítménye a nagyrugalmasságú hideghab matrac. Számtalan kedvező tulajdonsággal bír, hogy tökéletes alvás élményben részesítse használóját.

A hideghabok rendkívül kényelmesek, pontrugalmasak, formakövetőek, kiváló szellőző képességű és nem utolsó sorban tartósak. Pontosan követi a test formáját, nem képez nyomáspontokat, így a gerincoszlopot tehermentesíti. Ajánlott hát derék illetve nyakbántalmakkal küzdőknek egyaránt, enyhíti a fájdalmat.

hideghab matrac szerkezete tökéletes alvásklímát biztosít, a benne található csatornák elvezetik a testből kiáramló párát, valamint 3D szellőző rendszere is nagyban hozzájárul a nyugodt higiénikus éjszakához. Rendkívül komfortos, légáteresztő az igazán egészséges pihenésért. Praktikus forgatható kivitelezésű, melynek oldalai eltérő keménységgel rendelkeznek. 5 zónás kialakítása révén, több ponton támasztja meg a testet, így még stabilabb, kényelmesebb, egészségesebb alvást biztosít.


Válaszd bátran ezt a hideghab matracot, valódi élményben fogsz részesülni minden éjszaka.

Az alvásnak köszönhető a szervezet egyensúlya.

Az alvás hossza és minősége is egyaránt hatással van a test minden rendszerére. Ha nem alszunk eleget és nem elég pihentető az éjszakánk a napi információk feldolgozása lelassul, fáradtak, kimerültek, ingerlékenyek leszünk. A betegségek esélye is sokkal magasabb. Külsőnk szempontjából is fontos az alvás, arcunk, bőrünk is sokkal egészségesebbnek tűnik egy kiadós alvás után. Nem beszélve arról, hogy javul a memóriánk, a koncentrációnk, az összpontosítás és a stresszt is jobban reagáljuk le. Egyszerűbb megbirkózni mindennel, kiegyensúlyozottak és magabiztosabbak lehetünk.