Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@delmor.hu

Ágyneműhuzat

A pihentető alvásnak több alapfeltétele van, az egyik a komfortos ágyneműhuzat

Nem egyformák az igényeink, mindenkinek más anyag a kedvence. Webáruházunkban mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Nem csak az ágyneműhuzat anyaga számít, hiszen, fontos, hogy a látványa is kedvező legyen. Ha tetszik az ágynemű megjelenése és anyaga, akkor sokkal kellemesebb benne az alvás.

Érdemes webáruházunkban szétnézned, hiszen megtalálhatod kedvenc pamut vagy flanel ágyneműhuzatodat. Pamut ágyneműk között találhatsz kedvedre való 3D-s vagy 2 színűeket is. De lehet éppen a flanel ágynemű nyeri el tetszésedet. Bármelyiket is választod, vidám színeivel vagy mintáival minden tekintetet elragadnak. Mindegyik ágyneműnk kellemes puhaságot ad, hogy még kényelmesebben pihenhesd ki a hosszú nap fáradalmait.

A pamut ágynemű szerintem mindenki tetszését elnyeri, hiszen puha tapintása miatt hamar a kedvencünké válhat. A pamut ágyneműhuzat kellemes érzést nyújt, és rendkívül jó a nedvszívó-és légáteresztő képessége is. Ha ettől is puhább élményre vágysz, akkor a flanel ágyneműhuzat a Neked való. Ez kicsit vastagabb, de ennek a puhasága is magával ragad.

A mosási útmutatót betartva minden ágynemű sokáig marad olyan, mintha új lenne. Így tovább élvezheted a kényelmes puhaságukat és stílusos megjelenésüket. Lehet a pihentető alvásodat szolgáló ágynemű aranyos állatfigurás, vagy tavaszt idéző virágos, kellemes színekben tündöklő 2 oldalas, egy közös bennük: kiváló anyagokból készültek.


Tovább