Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@delmor.hu

2 színű pamut ágynemű 3, 6, 7 részes

Letisztult, minta nélküli, minőségi pamut ágyneműhuzat garnitúra.

Anyagösszetételük 80% pamut, 20% poliészter. Bőrbarát, tartós, ellenálló, jól mosható, könnyen száradó puha anyag. Gyönyörű színek, ingyenes szállítással.

Tovább
Garnitúra
Szín

Ágynemű, melyet kedved szerint mindkét oldalán használhatsz

A kétszínű pamut ágynemű kicsit sem nevezhető unalmasnak vagy egyhangúnak. Ezt a pamut ágyneműt mindkét oldalán használhatod, így éppen azt a színt használhatod amelyikhez kedved van, és ehhez még csak át sem kell húznod az ágyneműt. Kitűnő választás a 2színű pamut ágynemű, ha szereted bőrödön érezni a puha pamut simogatását. Ez a fajta ágynemű egyediséget sugároz.

A pamut anyag miatt mindenkinek ideális pihenést biztosít a 2színű ágynemű, hiszen a pamut jó tulajdonságai itt is megtalálhatóak. Az egyik ilyen tulajdonsága a jó légáteresztő képessége, a másik pedig a kiváló nedvszívó képessége.

Egy ágyneműn két szín az uralkodó, de ezek kellemesen összepasszolnak, így együttes hatásuk összhangban lesz. Általában az 2színű ágyneműhuzat egyik oldala világosabb, míg a másik oldala sötétebb színű. De ha bevállalós vagy, és tetszenek a neon színek, akkor választhatsz 2színű ágynemű kínálatunkból ennek megfelelő színvilágút is.

Ahhoz, hogy 2színű pamut ágyneműd megőrizze színét és méretét (ne nyúljon meg vagy menjen össze), mosd kíméletesen. Ez annyit jelent, hogy mindig a megfelelő mosószert használd,maximum 40 fokon mosd, és a centrifuga fordulatszáma se legyen túl magas. Ezeket betartva a 2színű ágyneműd sokáig lesz kényelmes társad a pihentető alvásnál. Hagyd, hogy kellemes színvilágával magával ragadjon a puha pamut 2színű ágyneműd!


Tovább