Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@delmor.hu

Flanel ágynemű

Anyaga
Garnitúra
Kispárna huzat
Lepedő
Nagypárna huzat
Paplan huzat
 

A flanel ágyneműhuzat puhasága és kényelme magával ragad

A kényelmes és puha flanel ágyneműhuzat rabul ejt. Jól fog esni, hogy egy hidegebb éjszakán a puha flanel vesz körül és melegen tart. Nagyon népszerű anyag, mert tapintása kellemes. A flanel ágyneműnek is nagyon jó a nedvszívó képessége. Egy viszonylag vastag, de puha anyag. Nem fogsz a flanel ágyneműhuzattal fedett paplan alatt fázni. Ha meg megizzadnál, akkor az ágyneműhuzat magába szívja a nedvességet.

Webáruházunk flanel ágyneműhuzat kínálatában találsz 3 részes vagy 6részes duplapaplanos ágyneműhuzatot is. A 3 részesből ha kettőt rendelsz, akkor a kétszemélyes ágyadat kiválóan öltözteti. Ehhez már csak egy szintén kellemesen puha anyagú lepedőre van szükséged, és már élvezheted is a flanel ágynemű nyújtotta kényelmet. Ha a 6részes, duplapaplanos ágyneműhuzatot választod, akkor ebben már megtalálható a nagyméretű (200 x 220 cm) lepedő is. A 6 részes, duplapaplanos ágyneműhuzatban találunk 2-2 db párnahuzatot, egy 200 x 220 cm-es paplanhuzatot, valamint a lepedőt. Ezek a flanel ágyneműk tökéletesen illeszkednek a szabvány méretű ágyneműkre.

A flanel ágyneműt is alacsony hőfokú mosással, és alacsony centrifuga fordulatszámmal mosd, így tovább élvezheted vastagabb, puha anyagát a hálószobádban. Kellemes színeit is tovább megőrzi a kímélő mosásnak köszönhetően. Az ágyneműk kellemes hangulatot visznek a hálószobádba, melyek a kellemes színeknek és mintáknak köszönhetőek.


Tovább