Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@delmor.hu
Blog

Egy jó meleg flanel ágyneműhuzat mindenkinek jár!

Delmor
2020.08.14 13:44
Egy jó meleg flanel ágyneműhuzat mindenkinek jár!

Pihe-puha és meleg flanel ágyneműhuzatok nőknek, férfiaknak és gyermekeknek is.

A flanel ágyneműt sokan kedvelik és használják, nem csak a hidegebb napokon, hónapokon. Sokan viszont még nem próbálták, de kacérkodnak a gondolattal. Nekik azt tanácsolom, hogy mindenképpen szerezzenek be legalább egyet belőle.

Elsősorban akkor vesszük elő a flanel ágyneműt, amikor beköszöntenek a hidegebb, fagyosabb hónapok. Ekkor leváltjuk a hűs, vékony, nyári paplan-párna ágynemű garnitúrát egy melegebb, vastag szettre. Felkerül a bársonyos, melegen tartó flanel ágyneműhuzat a takarókra, párnákra. Nincs is attól jobb érzés, mint amikor kint repkednek a mínuszok, mi pedig egy olyan jó,meleg ágyba térhetünk nyugovóra aludni, amelynek minden része flanellel borított.

Kiváltképp ajánlott a flanel ágynemű azoknak, akik szünet nélkül fáznak a tél kezdetétől a végéig. Én is ilyen vagyok. :)) 

A flanel anyag egy egészen vastag szövésű pamut anyag, amely testünk hőmérsékletét megtartja. Remekül átmelegít, amint bebújtunk az ágyba.

Szép mintázatban válogathatunk flanel ágyneműk közül. Az egyik kedvenc ez a lovas, amit gyermekek és felnőttek is nagyon szeretnek. Ez a szettünk 6 részes változatban érhető el, ami két személynek tökéletes választás. 2 db paplanhuzat, 2 db nagypárnahuzat és 2 db kispárnahuzat van a garnitúrában. Ezt a lovas ágyneműhuzatot nincs olyan, aki ne fogadná el.

A hölgyek mi mást választhatnának, mint a virágmintás verziót? Nem vitatkozom ezzel, mert tudom, hogy a virágminta mindig kedvességet, bájosságot, nőiességet és lágyságot sugall. Az ilyen flanel ágyneműk színt visznek a hálószobába, romantikus hangulattal töltik meg azt és megnyugtatnak a nap végén. Sokféle virágmintás flanel ágyneműhuzat kapható, mindenféle színben, minden fajta virággal. 3 részes egyszemélyes, 6 részes vagy 7 részes kétszemélyes változatok vannak belőle.

A férfiak sem maradnak ki természetesen. Nekik különböző elegáns, kockás és egyéb határozott, markáns mintájú flanel ágyneműhuzatok szerezhetőek be. Az agglegényeknek 3 részes, a többieknek 6 vagy 7 részes ágyneműt ajánlunk.

A flanel ágyneműhuzatok tárháza nagyon széles. Nálunk mindenki megtalálja a tökéletes, legmelegebb, legpuhább, legstílusosabb ágyneműt, amire vágyik. Sőt, flanel ágyneműhuzatot ajándékba is vásárolhatunk fázós szeretteinknek.

Flanel ágyneműhuzat ajánlunk a hűvösebb napokra, hónapokra, vagy a nyári klimatizált hálószobákba