Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@delmor.hu
Blog

Karácsonyi ágyneműhuzat tökéletes idill

Delmor
2022.11.16 14:59
Karácsonyi ágyneműhuzat tökéletes idill

Karácsonyi motívumos, prémium pamut ágyneműhuzatokkal idilli lesz a hangulat a hálószobában is.

A tradícionális rénszarvas, Mikulás, Angyalka, hópehely, hógömb, fenyőfa mintájú karácsonyi ágyneműhuzat garnitúra egyre inkább része a karácsonyoknak. Gyönyörű mintában kaphatóak, kellemes, minőségi pamut anyagban.

Válassz egyet és lepd meg vele szeretteid. Gyermekek és felnőttek hálószobájába is találni webáruházunkban meseszép, stílusos mintában.

  • 3 részes karácsonyi ágyneműhuzat
  • 7 részes karácsonyi ágyneműhuzat

140x200 cm paplanhuzata ideális a standard európai takaróra, 70x90 cm párnahuzata a nagypárnára, 40x50 cm kispárnahuzata pedig a kispárnára.

A 7 részes karácsonyos ágyruha szett két személynek biztosítja a szép álmokat.

Te is megérdemled, családod is megérdemli! A tökéletes karácsonyi hangulat mindenkinek jár!

Tudjuk, hogy nem minden a giccsről szól karácsonykor, de például gyermekes családoknál igen fontos, hogy a kisebbeknek legyen emléke arról, milyen a békés, gondtalan karácsony. Egy szép karácsonyi ágyneműhuzat pedig nem egy haszontalan kiegészítő, hanem egy nagyon is praktikus lakástextil, amit igazából nem csak karácsonykor lehet használni.

Meseszép és élethű minták egyes daraboknál, másoknál visszafogott, minimalista stílus látható. Mindenki megtalálja ami hozzá legközelebb áll, karácsonyi ágyneműhuzat garnitúráinkban is.

Karácsonyi ágyneműhuzataink minősége épp olyan tökéletes, mint a többi ágyneműhuzatunké. Jól mosható, színtartó, nem bolyhosodik ki évek múltán sem. Gombos záródásúak, szépen megvarrt ágyneműk. 

Aki már vásárolt évekkel ezelőtt ilyen szép karácsonyi ágyneműhuzat garnitúrát, alig várja, hogy mikor lesz már újra az év legszebb ünnepe, hiszen akkor ismét belebújhat a legkedvesebb mintájú ágyruhájába. Mivel hazánkban egyre ritkább a fehér karácsony, nehéz olyan hangulatba kerülnünk, mint ezelőtt sok évvel. Néhány okos trükkel viszont felidézhetjük legalább a lakásban azt az érzést, amit gyerekkorunkban éreztünk karácsonykor. Egy puha, meleg, finom talintású és meseszép látványú karácsonyi ágyneműhuzat tökéletes választás az év legszebb ünnepére.

Tökéletes darabok az idilli hangulatért. Mintha a mesében lennénk. Olyan érzésünk van, amikor kézbe vesszük, nézegetjük, pláne amikor betakarózunk velük.

Nem szabad megállni karácsonykor a nappali díszítésénél, irány a hálószoba is! 

A hálószoba hangulata is nagyon fontos karácsonykor. Nem csak a nappali, az előszoba és a folyosó, valamint a lépcső érdemli meg a karácsonyi dekorációt! Szerezz be egy mesés, puha, kevert szálas pamut (80% pamut, 20% poliészter) anyagösszetételű karácsonyi ágyneműt és öltöztesd a hálószobát is ünnepi hangulatba!

Kellemes Mikulás és Karácsonyi készülődést kívánunk minden kedves vásárlónknak!