Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@delmor.hu
Blog

Delmor, a kényelmes, egészséges alvás webáruháza!

Delmor
2020.08.06 09:23

Webáruházunkban a minőségi matracok mellett minőségi ágyneműhuzatokat is vásárolhat az, aki egy komfortos hálószobáról álmodozik. Mi valóra váltjuk álmaid, ha jól szeretnél aludni.

Ágyneműhuzataink között megtalálható flanel, pamut és 3D mintás ágynemű is. Nők, férfiak egyaránt válogathatnak és rendelhetnek tőlünk gyönyörű ágyneműhuzatokat. Természetesen a gyermekeknek is kedvezünk, például ők is nagyon szeretik a 3D mintás ágyneműket. Ezek felvillanyozzák a hálószobát, mert különleges hangulatot ad egy hatalmas, élethű kutya, vagy oroszlán az ágyadon.

Az ágyneműválasztásnál fontos, hogy az jó minőségű legyen. Ez különösen lényeges az allergiában szenvedőknek. Egy jó minőségű pamut ágynemű gondoskodik arról, hogy ne viszkessen a bőröd, az orrod egész éjjel és hogy orrfolyás nélkül alhass, maximális nyugalomban. A pamut ágyneműhuzatok pihe-puha, kényelmes anyagukkal kényeztetnek minden éjszaka és őrzik nyugalmas álmaid. Ágyneműhuzataink többnyire gombos kivitelben készülnek, de fellelhető néhány cipzáras záródású ágynemű is. Van 3 részes, 6 részes, 6 részes nagy paplanhuzatos és 7 részes ágyneműhuzat is webáruházunkban. Mindenki kiválaszthatja a számára tökéleteset. Akár egyedül alszol, akár pároddal, akár egy nagy takaró alatt bújtok össze, vagy jobban szerettek inkább külön takaró alatt aludni, nálunk mindenféle ágyneműhuzatot beszerezhetsz.

 A 3 részes, egyszemélyes ágyneműhuzat 1 db egyszemélyes, 140 x 200 cm-es paplanhuzatból áll, 1 db nagypárnahuzatból 70 x 90 cm és 1 db kispárnahuzatból 40 x 50 cm.

A 6 részes nagypaplanos ágyneműhuzat pedig két személynek készült, melyben 1 db nagyméretű takaróra való paplanhuzat található, ennek mérete 200 x 220 cm. Ezen kívül 2 db nagypárnahuzat, 2 db kispárnahuzat és 1 db lepedő van. Kétszemélyes ágyra tökéletes választás az ilyen ágynemű.

A 7 részes ágynemű pedig ugyanaz, mint az előbb említett, annyi különbséggel, hogy 2 db 140 x 200 cm-es paplanhuzatot tartalmaz.

3D mintás ágyneműink egytől-egyig imádnivalóak. Hihetetlenül cuki, aranyos kiscicák, kiskutyák közül választhatsz, vagy éppen dönthetsz mindkettő mellett is. Mindenki kedvence ez a lovas ágynemű, amit nem csak a lósportot űzők választanak, hanem azok is, akik csak úgy oda vannak a lovakért.

Meg kell említeni a flanel ágyneműt is, amit a fázósabb típusú embereknek ajánlunk. A flanel ágynemű roppant vastag anyagú, amely egész éjjel melegen tart. Általában a hűvösebb hónapokban használjuk, de a nyári klimatizált hálószobákban is jó szolgálatot tesz nekünk.

Szerezz be Te is még ma egy minőségi, első osztályú ágyneműhuzatot abból a típusból, ami hozzád a legközelebb áll. A Delmor.hu webáruházból biztonságosan és kényelmesen rendelheted meg legújabb kedvenc ágyneműd!