Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@delmor.hu

Pamut ágynemű

Pamut ágyneműhuzatok nagy választékban.

Anyaguk: kevert szálas pamut, vagyis 80% pamut, 20% poliészter.

Kellemes anyag, jól mosható, nem bolyhosodó, tartós és ellenálló.

Tovább
Garnitúra
Minta
Szín
 

Unod már, hogy a nem megfelelő anyagú ágynemű okozta éjszakai izzadástól nem tudod magad megfelelően kipihenni?

Gondolom már Veled is előfordult, hogy főleg a változékony időjárásnak köszönhetően alvás közben egyszer izzadsz, következő percben meg már fázol? A kényelmes és kellemes anyagú pamut ágyneműhuzat segítségedre lesz, hogy az éjszakai pihenés tényleg kellemes és pihentető legyen.

A pamut ágynemű kellemesen puha érzetet biztosít. A pamut anyag egyik legnépszerűbb tulajdonsága a jó nedvszívó képesség. De emellett még igazán jól szellőzik is, jó a légáteresztő képessége. Ezekkel a pozitív tulajdonságaival biztosít számodra megfelelő és pihentető alvást a pamut ágynemű.

A webáruházunkban található pamut ágyneműhuzatok minőségi anyagokból készültek, így biztos, hogy a pamut ágynemű puhasága nem fog csalódást okozni. Pamut ágyneműink a puhaság mellett a megjelenéssel is lenyűgöznek, hiszen színkombinációjuk kellemesen összeillik. Kínálatunkban stílusos 7 részes pamut ágyneműhuzatokat találsz kedvező árakon! A család minden tagja kedvére válogathat a kellemes és üde színű ágyneműk közül. Ezekben a pamut ágyneműkben élmény lesz a pihenés. A 7 részes pamut ágynemű egyik sajátossága, hogy nem kell lepedőt venned hozzá, hiszen tartozéka egy szintén pamut anyagból készült nagyméretű (200 x 220 cm-es) lepedő (nem gumis).

Mosd kímélő programmal és ágyneműd megőrzi kellemes színét. Így az anyag sem veszít puhaságából.


Tovább