Blog

Delmor
2020.09.17 14:52

A kényelmes, egészséges alvás alapfeltétele egy minőségi matrac!

A kókuszmatrac egy jól lélegző, természetes anyagokból előállított, speciális matrac. Kimondottan ajánljuk csecsemőknek, kisgyermekeknek, hiszen minőségi alvásra a felnőtteken kívül nekik is szükségük van. Miből készül pontosan? A kókuszdió háncsából, amiből a kókuszrostokat kinyerik.

Gyerekek körében sajnos nagyon sok az asztmás, a felső légúti megbetegedésben szenvedő és az allergiás is.

Az antiallergén gyerek matrac használatával nyugodt és pihentető éjszakát tudunk biztosítani számukra.

 

Ugye Veled is előfordult már, hogy kényelmetlenül forgolódtál egész éjjel az ágyban, mert szúrt, nyomott, fáztál, meleged volt? A kialvatlanság másnapunkra borzalmasan rá tudja nyomni a bélyegét.

Hogyan segíthetünk ezen? Hogyan alhatunk nyugodtan és kényelmesen, anélkül, hogy óránként felébrednénk? Nos, több tényező felől is megközelíthető ez a fontos téma.

 

Pihe-puha és meleg flanel ágyneműhuzatok nőknek, férfiaknak és gyermekeknek is.

A flanel ágyneműt sokan kedvelik és használják, nem csak a hidegebb napokon, hónapokon. Sokan viszont még nem próbálták, de kacérkodnak a gondolattal. Nekik azt tanácsolom, hogy mindenképpen szerezzenek be legalább egyet belőle.

Webáruházunkban a minőségi matracok mellett minőségi ágyneműhuzatokat is vásárolhat az, aki egy komfortos hálószobáról álmodozik. Mi valóra váltjuk álmaid, ha jól szeretnél aludni.

Az alvás, életünk meghatározó része. Ha tartósan rosszul alszunk, azt előbb-utóbb az egészségünk fogja megsínyleni.

A memóriahabos matracot mindenkinek ajánljuk. Annak is, aki a puha felületű matracon alszik a legjobbakat és annak is, aki kemény matracot érzi a magáénak.

Az egészségügyi memóriahabos matracokat azért ajánljuk mindenkinek, mert az egyik legjobb matrac típusba sorolandó. A memóriahabos matrac milliméteres pontosságig alkalmazkodik testünk minden rezdüléséhez.

Rendelj akciós Disney törölközőt webáruházunkból a nyárra.

Berobbant a hőség, hurrá, mehetünk nyaralni! Mindannyian vártuk már a nyarat, a napsütést, a strandolást, a tengerparti nyaralást. De aki nem a tengerpartot választja idén nyáron elővigyázatosságból, ők is kiélvezhetik ezeket a gyönyörű forró napokat. Itthon is számtalan csodálatos stranddal büszkélkedhetünk, akad bőven felfedezésre váró látványosság és vízpart is. Csobbanjunk bele a nyárba és élvezzük ki minden pillanatát, hiszen olyan gyorsan elrepül. Elő a bikinikkel és fürdőruhákkal, elő a napolajjal, elő a strandtörölközőkkel!

Rugós matracok standard és egyedi méretekben is!

Rugós matrac vásárlása online, kényelmesen, ingyenes kiszállítással!

Bonell rugós matrac és táska rugós matrac egyedi méretben is, a Delmor.hu webáruházban. 

Életünk egyharmadát alvással töltjük. Adjuk meg magunknak a legjobbat azzal, hogy ezt az időt egy elsőrangú matracon élvezhessük. A pihentető, regeneráló alvás éppen olyan fontos, mint egy nyugodtan elfogyasztott, minőségi reggeli. Néhány rosszul viselt éjszakát még át is vészel az emberi szervezet, de ha az huzamosabb ideig áll fenn, mert nem megfelelő matracon alszunk, az bizony az életminőség kárára fog menni. 

 

Miért különleges a 3D ágyneműhuzat?

Bemutatjuk mitől egyedi és látványos a 3D ágyneműhuzat

Mitől olyan különlegesek és népszerűek a 3D ágyneműhuzatok? Elsősorban természetesen az egyedi és különleges látvány az, ami miatt egyre inkább előtérbe kerül, amikor ágyneműhuzat garnitúra vásárlás előtt állunk.

Az ágyneműhuzatok mára már életünk része lett, alap kelléke minden háztartásnak, fontos kiegészítője a nyugodalmas éjszakáinknak.

Viszont régebben ez nem így volt. Nagyon sokáig az ágyneműhuzatok egyáltalán nem voltak használatosak, állatszőrökkel és bundákkal takaróztak. Ez számunkra már teljesen lehetetlennek tűnik, hisz nem csak a kényelem szempontjából használjuk az ágyneműhuzatokat, de esztétika és dekoráció gyanánt is, feldobjuk vele hálószobánkat.

A tökéletes, nyugodalmas, pihentető éjszakákhoz nagyban hozzájárul az, amin alszunk.

Ez persze logikus is, egy kényelmetlen ágyon nem fogunk az életbe kipihenten ébredni, és még csak véletlenül sem tudjuk a maximálisat kihozni magunkból a mindennapokban. Ahhoz tehát, hogy mindig teljes fokozaton pörögjünk, bizony alvásra van szükségünk és nem mindegy, hogy milyen az, az alvás.

Kényelmes, pihentető alvásunkban rengeteg minden szerepet játszik.

A számunkra tökéleteset kell választanunk, ágyneműk, ágyneműhuzat, és matrac szempontjából is. Így tudjuk elérni a megfelelő pihentető éjszakákat. Nem mindegy, hogy miben hajtjuk álomra fejünket. A testnek és léleknek szüksége van a pihenésre, hogy újult erővel kezdjük a napot. Ezért fontos, hogy kényelmes fekhelyet biztosítsunk, és magas komfortérzetben részesítsük magunkat.

A pihentető éjszaka mindenkinek jár.

Az alvás egy rendkívül fontos ciklus, mely által testünk, lelkünk regenerálódik. Ezáltal befolyásolja szellemi és mentális teljesítőképességünket. Ha kialvatlanok vagyunk, teljesítőképességünk nagy arányban csökken, koncentrációnk is gyengül és a betegségeket, bacilusokat is könnyebben elkaphatjuk. Így hát az alvásnak igenis nagy szerepe van életünkben.

A tökéletes, pihentető alvás, a testi, lelki regenerálódást szolgálja.

Ezért lényeges szempont, hogy milyen fekhelyen térünk nyugovóra. A fekvőfelület legyen kényelmes, egyenetlenségektől mentes, jól szellőző, tehát maximálisan légáteresztő legyen, így nem marad meg benne a nedvesség és ez által egy komfortos pihenést kaphatunk.

Az alvásnak köszönhető a szervezet egyensúlya.


Az alvás hossza és minősége is egyaránt hatással van a test minden rendszerére. 

Képzeleted elvágtázhat az álmok világába, ebben a lovas ágyneműben pihentető alvásban lesz részed. Ezzel igazán megmutathatod egyedi, elegáns stílusodat az otthonodban. 

Egy fárasztó nap után jól fog esni ebbe a puha lovas ágyneműbe befeküdni.  Egy ilyen ágyneműben télen-nyáron kellemes lesz az alvás. Anyagát tekintve kellemes tapintású, pihe – puha.

Delmor
2020.05.04 16:36

Mi köze a kókusznak a matrachoz, és még inkább a pihentető alváshoz? Milyen pluszt adhat alvásunkhoz a kókuszmatrac?

A kókuszdióból, mint növényből lehet következtetni, hogy milyen is a kókuszmatrac. Nem, nem a színére gondolok ;). A növény kemény, így a rostjából készült matracnak is lesz egy kis köze a keménységhez. A kókuszmatrac ezzel a keménységgel járul hozzá, hogy a napi szinten használt matracod strapabíróbb legyen. Ha ébredés után hát-gerinc vagy nyaki fájdalmakkal küzdesz, akkor lehet, hogy a háttérben a nem megfelelő matracválasztás áll. Ezek a problémák megszűnhetnek (ha nem betegség áll fenn), ha megtalálod magadnak a megfelelő kókuszmatracot.

A kényelmes alvásban a Natalie matracvédő segít

Miért használjunk légáteresztő matracvédőt?

Egy jó matracvédő nagyon sok kellemetlenségtől meg tudja óvni matracát. És amellett, hogy az egészséges alvásról gondoskodik saját maga számára, emellett még matracát is hatékony védelemmel látja el!

Ha szeretnél minden nap kipihenten nekivágni az újabb kihívásoknak, akkor térj álomra egészséges matracon!

Hogy mit is érthetünk egészséges matracon? Erre a válasz egyszerű, viszont a választás már kevésbé.
Az egészséges matrac kialakítása miatt tud tenni az egészségünkért. Hogy ez mit is jelent valójában? Az egészséges matrac a pihentető alvás alapja.


Hogyan kapcsolódik a kókusz a matrachoz? Van-e jelentősége, hogy a matracunkban van-e kókuszréteg?

Ha szétnézünk a mostani matrackínálatban, akkor láthatjuk, hogy sokféle matrac létezik.
A gyártók mostmár nagyon figyelnek arra, hogy az emberek milyen betegségekkel küzdhetnek. Igyekeznek ennek megfelelően kialakítani a matracok fekvőfelületét.

Miért annyira kényelmes a memóriahabos matrac?

Talán hallott már a memóriahabos matracról, csak eddig nem tudta pontosan milyen is az. Most egy kis bepillantást nyer, hogyan is épül fel a memóriahabos matrac.

Kókusz a matracban

Milyen kapcsolatban van a matrac és a kókusz? Az elmúlt évek során már szinte teljesen összefonódott ez a két szó egymással, s lett belőle kókuszmatrac.

Delmor
2020.02.02 15:33

A matracok az emberek pihenésének aktív segítőtársai.

Nagyon sok matracfajtát különböztetünk meg, mert minden ember más-és más testi, és egészségügyi igényekkel rendelkezik.

A minden napos hajszolt, harcos, küzdelmes életűnkben nagyon fontos a megfelelő pihenés. 

A nyugodt alváshoz, hogy felkészüljünk a következő napra nagy segítséget nyújt ez a fedőmatrac. A minőségi alvás nagyon fontos szervezetűnk jó működéséhez. A fedőmatracoknak jól meg kell felelni, hogy napközben a rossz alvás ne okozzon teljesítményromlást. A nem megfelelő alvás, az alváshiány különböző betegségek kialakulását eredményezheti.

Komfortos pihenés, a fedőmatrac-matrac topperrel

A topper közismertebb nevén fedőmatrac egy már meglévő kemény fekvőfelület puhábbá tételére alkalmas kiegészítő.

Az alvás szakértője, memóriahabos matrac

Az alvás egy igen lényeges momentuma életünknek.

Egészség és kényelem mindenkinek, közepesen kemény memóriahabos matrac

Az alvás hozzá tartozik életünkhöz, sőt a legfontosabb is.

Memóriahabos matrac, tartós magrésszel a pihentető alvásért

Az alvás befolyásolja a szellemi és mentális teljesítőképességünket.

5 zónás vákuum matrac az egészséges pihenésért

Az alvás nagyon fontos, létfontosságú életünkben.

Memóriahabos matrac a pihentető alvásért

Az alvás életünkben rendkívül fontos szerepet tölt be, amire mindenkinek szüksége van.

Kis kedvences ágyneműhuzat garnitúra a hálószobádban

Az ágyneműhuzat garnitúrák képesek teljesen új hangulatba öltöztetni a hálószobádat.

Életünkben létfontosságú szerepet tölt be az alvás, a pihenés és nem mellesleg lássuk, be ki nem szeret aludni.

Az alvásra mindenkinek szüksége van, hisz ezáltal van módunkban regenerálódni és feltöltődni egy új naphoz. Ilyenkor légzésünk lelassul, egyenletessé válik, szervezetünk takarékra állítja magát, így energiát nyerünk a friss reggelekhez és az egész napos energetikussághoz. Az alvás hiány rengeteg mindenre kihathat a testi és szellemi kimerültségre egyaránt hatással van. Ezért fontos olyan fekhelyet választanunk, ami tökéletesen megfelel a nyugodt, egész éjszakán át tartó alvásunkhoz.

A rugós fekvőhely mindenkiben előhozza a régi gyermeki emlékeket.

A rugós matrac arra emlékeztet minket mikor a nagyszüleink ágyán is tudtunk ruganyos mozgásokat végezni, csintalankodni. A múltban el nem tudtunk volna képzelni egy fekvőhelyet rugók nélkűl.

Minden nap megújult erővel vágnak neki gyermekeink a napi teendőiknek, elfoglaltságaiknak.

De ezt az erőt megfelelő pihenés előzi meg erre valók a gyerekmatracok. A matracok a középkorban terjedtek el, igaz akkor még tollal töltött szákok voltak. A gyerek matrac, mindig jelen volt, de az anyaga és a felépítése elégé gyerekcipőben járt. A gyerekekre fordított figyelem csak a közelmúltban terjedt el.

Miért szeretjük a hideghab szivacs matracot?

Életünk egyik legmeghatározóbb órái életünk minden napján az alvás. Ha mindig kipihenten és frissen szeretnénk kelni, akkor nagyon fontos az a tényező, hogy milyen matracon alszunk, hiszen a jó alvás alapja, a kényelmes fekhely!