0
Rendeléseim Pontjaim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció
0 hozzászólás | 2018. október 05, péntek 11:36

Hogyan kapcsolódik a kókusz a matrachoz? Van-e jelentősége, hogy a matracunkban van-e kókuszréteg? Ha szétnézünk a mostani matrackínálatban, akkor láthatjuk, hogy sokféle matrac létezik. A gyártók mostmár nagyon figyelnek arra, hogy az emberek milyen betegségekkel küzdhetnek.  Igyekeznek ennek megfelelően kialakítani a matracok fekvőfelületét. 

0 hozzászólás | 2018. szeptemper 28, péntek 11:27

Talán hallott már a memóriahabos matracról, csak eddig nem tudta pontosan milyen is az. Most egy kis bepillantást nyer, hogyan is épül fel a memóriahabos matrac. A memóriahabos matracok nagyon kényelmesek. Ez annak köszönhető, hogy a memóriahab követi a test vonalát. A matracokon azért használják ezt a fedő réteget, hogy elérjék a magasabb komfortérzetet.

0 hozzászólás | 2018. szeptemper 20, csütörtök 11:32

Képzeleted elvágtázhat az álmok világába, ebben a lovas ágyneműben pihentető alvásban lesz részed. Ezzel igazán megmutathatod egyedi, elegáns stílusodat az otthonodban. Egy fárasztó nap után jól fog esni ebbe a puha lovas ágyneműbe befeküdni.  Egy ilyen ágyneműben télen-nyáron kellemes lesz az alvás. Anyagát tekintve kellemes tapintású, pihe – puha.

0 hozzászólás | 2018. szeptemper 12, szerda 12:25

Milyen kapcsolatban van a matrac és a kókusz? Az elmúlt évek során már szinte teljesen összefonódott ez a két szó egymással, s lett belőle kókuszmatrac. Ha a matrac szót halljuk, általában egy kényelmes puha dolog jelenik meg a szemünk előtt. Nehéz elképzelni, hogy egy ilyen puhasághoz hogyan is kapcsolódhat egy ilyen kemény héjú gyümölcs.

 

0 hozzászólás | 2018. február 02, péntek 17:51

A matracok az emberek pihenésének aktív segítőtársai. Nagyon sok matracfajtát különböztetünk meg, mert minden ember más-és más testi, és egészségügyi igényekkel rendelkezik. Nem vagyunk egyformák, mert más a testalkatunk, súlyunk, magasságunk. Mindenkihez más matrac passzol, mert más az alvásigényünk, alvásszokásunk, komfortérzetünk, mindenki más szempontra érzékeny. Mindannyiunk más környezetben nőtt fel ezért különböző igényekkel rendelkezik, és az anyagi erőforrásaink is különböznek. Ha mi emberek egyforma paraméretekkel rendelkeznénk, akkor nem lenne a piacon ennyi matracvariáció. De úgy szép az élet, ha zajlik és dúskálhatunk a boltokban: a matracfajtákban. Egyik kedvenc matrac kombinációm a memóriahabos matrac. Vegyük sorjában a memóriahabos matrac szerkezetét, tulajdonságai, történetét, gyártását, kinek és miért jó. A memória hab:

0 hozzászólás | 2018. január 31, szerda 11:45

A rugós fekvőhely mindenkiben előhozza a régi gyermeki emlékeket. A rugós matrac arra emlékeztet minket mikor a nagyszüleink ágyán is tudtunk ruganyos mozgásokat végezni, csintalankodni. A múltban el nem tudtunk volna képzelni egy fekvőhelyet rugók nélkűl. A rugós matrac az egyik legeredetibb hagyományőrző fekvő alkalmatosság fajtájának képviselője. A rugó az egyik legősibb szerkezetűnk. A rugó eredete az ó-korig nyúlik vissza csak akkor még nem edzett acélból csinálták, hanem bőrből, fából készítették a rugókat. A rugó feladata, a matracban a kialakuló nyomaték, és dinamikus erőhatások felfogása és tárolása, rezgések csillapítása. A rugók jó tulajdonságát az ágyakban már az 1860-as években felismerték, de elterjedése csak 1940- es évekre tehető. A bonellrugós matrac: több száz télhálóban összekapcsolt rugótestből áll. 

0 hozzászólás | 2018. január 19, péntek 10:55

A minden napos hajszolt, harcos, küzdelmes életűnkben nagyon fontos a megfelelő pihenés. A nyugodt alváshoz, hogy felkészüljünk a következő napra nagy segítséget nyújt ez a fedőmatrac. A minőségi alvás nagyon fontos szervezetűnk jó működéséhez. A fedőmatracoknak jól meg kell felelni, hogy napközben a rossz alvás ne okozzon teljesítményromlást. A nem megfelelő alvás, az alváshiány különböző betegségek kialakulását eredményezheti. A jó fedőmatrac betölti használója alvás és pihenés igényeit és felkészíti a testet és szellemet másnapra.   A kényelemre fontos figyelni, mert ez határozza meg életérzéseinket és energiaszintűnket.

Címkék: fedőmatrac, matrac
0 hozzászólás | 2018. január 16, kedd 21:40

Minden nap megújult erővel vágnak neki gyermekeink a napi teendőiknek, elfoglaltságaiknak. De ezt az erőt megfelelő pihenés előzi meg erre valók a gyerekmatracok. A matracok a középkorban terjedtek el, igaz akkor még tollal töltött szákok voltak. A gyerek matrac, mindig jelen volt, de az anyaga és a felépítése elégé gyerekcipőben járt. A gyerekekre fordított figyelem csak a közelmúltban terjedt el. Mitől jó egy gyerekmatrac, milyen tulajdonságai és milyen fajtái vannak. Mi az a kókusz gyerekmatrac, mit tud miért jó választás, hogyan hat az egészségűnkre. 

Címkék: gyerekmatrac, matrac
0 hozzászólás | 2017. október 03, kedd 10:55

A topper közismertebb nevén fedőmatrac egy már meglévő kemény fekvőfelület puhábbá tételére alkalmas kiegészítő.
A fedőmatrac nem önálló matrac. Egy meglévő fekvőfelület javításához ajánlott. De nemcsak otthoni használatra hasznosítható, kiválóan alkalmas kollégiumokban, szálláshelyeken, valamint erős igénybevételnek kitett fekvőfelületeken. Fontos, hogy milyen fekhelyen térünk nyugovóra, hisz a pihentető éjszaka mindenki lételeme. Ezért kényelemre és magas komfortérzetre van szükségünk az éjszaka folyamán.

0 hozzászólás | 2017. augusztus 31, csütörtök 11:21

A tökéletes, pihentető alvás, a testi, lelki regenerálódást szolgálja. 

Ezért lényeges szempont, hogy milyen fekhelyen térünk nyugovóra. A fekvőfelület legyen kényelmes, egyenetlenségektől mentes, jól szellőző, tehát maximálisan légáteresztő legyen, így nem marad meg benne a nedvesség és ez által egy komfortos pihenést kaphatunk. 

Címkék: matracvédő, matrac
0 hozzászólás | 2017. augusztus 31, csütörtök 11:08

Az alvás egy igen lényeges momentuma életünknek.


A kiadós alvások rengeteg mindenben segítségünkre van. Belsőnk és külsőnk is teljes megújulásban részesül. Külsőnk szempontjából, arcunk sokkal egészségesebbnek tűnik, eltűnnek a szem alatti karikák, ráncok nehezebben alakulnak ki, sokkal simábbá válik a bőr. De a pihentető éjszaka nemcsak a szép külsőt szolgálja, de belsőnkkel is csodát tesz. Friss elmét biztosít, segít a koncentrálásban, összpontosításban, könnyebben megy a gondolkodás, javul a memória és a stresszhelyzeteket is sokkal könnyebben reagáljuk le. 

0 hozzászólás | 2017. augusztus 25, péntek 11:01

A pihentető éjszaka mindenkinek jár.

Az alvás egy rendkívül fontos ciklus, mely által testünk, lelkünk regenerálódik. Ezáltal befolyásolja szellemi és mentális teljesítőképességünket. Ha kialvatlanok vagyunk, teljesítőképességünk nagy arányban csökken, koncentrációnk is gyengül és a betegségeket, bacilusokat is könnyebben elkaphatjuk. Így hát az alvásnak igenis nagy szerepe van életünkben. 

0 hozzászólás | 2017. augusztus 24, csütörtök 11:38

Kényelmes, pihentető alvásunkban rengeteg minden szerepet játszik.

A számunkra tökéleteset kell választanunk, ágyneműk, ágyneműhuzat, és matrac szempontjából is. Így tudjuk elérni a megfelelő pihentető éjszakákat. Nem mindegy, hogy miben hajtjuk álomra fejünket. A testnek és léleknek szüksége van a pihenésre, hogy újult erővel kezdjük a napot. Ezért fontos, hogy kényelmes fekhelyet biztosítsunk, és magas komfortérzetben részesítsük magunkat. 

0 hozzászólás | 2017. augusztus 23, szerda 10:52

Az alvás hozzá tartozik életünkhöz, sőt a legfontosabb is.

Ezért olyan környezet kell teremtenünk, ahol ezt tökéletesen meg is tudjuk valósítani. Tehát nem mindegy, hogy miben alszunk. Figyelnünk kell, a matracra, az ágyneműre, de még az ágyneműhuzatokra is, hogy teljes kényelemben és komfortérzetben érezhessük magunkat egész éjszakán át. Ha megtaláltuk a tökéletes hozzávalókat, biztosak lehetünk a kellemes pihenésben. 

0 hozzászólás | 2017. augusztus 21, hétfő 11:46

Az alvás befolyásolja a szellemi és mentális teljesítőképességünket.
A szervezet teljes megújulásában vesz részt az alvás, ezáltal a legnagyobb gyógyító. Segít a kórokozók, méreganyagok, baktériumok közömbösítésében. Nemcsak testi értelemben gyógyít, de szellemi és lelki sebeket is orvosol. A szellemi teljesítményünk is javul. Idegrendszerünkre is nagy hatással van, hisz agyunk ilyenkor dolgozza fel az eseményeket és talál megoldást a problémákra, rögzíti az információkat, érzelmeinket, emlékeinket is újra gondolja. Így tehát igenis fontos az alvás életünkben. 

0 hozzászólás | 2017. augusztus 21, hétfő 11:16

Az alvás nagyon fontos, létfontosságú életünkben.

Ilyenkor dolgozzuk fel a napi eseményeket, tesszük helyre érzéseinket, az agyunk, ilyenkor gondol át mindent. Ha valaki folyamatosan kialvatlan az rossz hangulathoz vezet. Az immunrendszerünk alvás közben a legaktívabb, így veszi fel a harcot baktériumokkal, sokkal hamarabb épülünk fel egy megbetegedésből. De segít abban is, hogy fiatalosabbak, egészségesebbek maradjunk ezért fontos a pihentető alvás számunkra. 

0 hozzászólás | 2017. július 28, péntek 11:44

A tökéletes, nyugodalmas, pihentető éjszakákhoz nagyban hozzájárul az, amin alszunk.

Ez persze logikus is, egy kényelmetlen ágyon nem fogunk az életbe kipihenten ébredni, és még csak véletlenül sem tudjuk a maximálisat kihozni magunkból a mindennapokban. Ahhoz tehát, hogy mindig teljes fokozaton pörögjünk, bizony alvásra van szükségünk és nem mindegy, hogy milyen az, az alvás.

 
0 hozzászólás | 2017. július 27, csütörtök 09:56

Az ágyneműhuzatok mára már életünk része lett, alap kelléke minden háztartásnak, fontos kiegészítője a nyugodalmas éjszakáinknak.

Viszont régebben ez nem így volt. Nagyon sokáig az ágyneműhuzatok egyáltalán nem voltak használatosak, állatszőrökkel és bundákkal takaróztak. Ez számunkra már teljesen lehetetlennek tűnik, hisz nem csak a kényelem szempontjából használjuk az ágyneműhuzatokat, de esztétika és dekoráció gyanánt is, feldobjuk vele hálószobánkat.

0 hozzászólás | 2017. július 26, szerda 08:57

Az alvás életünkben rendkívül fontos szerepet tölt be, amire mindenkinek szüksége van.

Viszont sajnos elmondható, hogy bizony nem alszunk, eleget és nem azért mert nem tudnánk, hanem mert nincs időnk rá. Ebben a rohanó világban nincs időnk a teljes regenerálódáshoz. Vagy épp nem kényelmes a fekhelyünk, így egész éjszakán át tartó forgolódásban van részünk.

0 hozzászólás | 2017. július 13, csütörtök 11:26

Életünkben létfontosságú szerepet tölt be az alvás, a pihenés és nem mellesleg lássuk, be ki nem szeret aludni.
Az alvásra mindenkinek szüksége van, hisz ezáltal van módunkban regenerálódni és feltöltődni egy új naphoz. Ilyenkor légzésünk lelassul, egyenletessé válik, szervezetünk takarékra állítja magát, így energiát nyerünk a friss reggelekhez és az egész napos energetikussághoz.

0 hozzászólás | 2017. június 26, hétfő 11:52

Az ágyneműhuzat garnitúrák képesek teljesen új hangulatba öltöztetni a hálószobádat. Színt visz a szobád falai közé, mellyel otthonosabbá varázsolhatod. Így hát igen fontos kiegészítője hálószobádnak az ágyneműhuzat. Választhatsz egyéniségedhez illőt, de akár a berendezéseidhez is találsz magadnak megfelelőt. Meglátod jobban fog indulni a napod, ha egy szép ágyneműgarnitúrában ébredhetsz.

0 hozzászólás | 2017. február 05, vasárnap 21:01

Életünk egyik legmeghatározóbb órái életünk minden napján az alvás. Ha mindig kipihenten és frissen szeretnénk kelni, akkor nagyon fontos az a tényező, hogy milyen matracon alszunk, hiszen a jó alvás alapja, a kényelmes fekhely! Rengeteg lehetőségünk van, amikor matracot szeretnénk vásárolni, hiszen a megoszló szakmai vélemények miatt, minden elgondolás alapján született már matrac. Igazából két elkülöníthető csoportról beszélhetünk.