Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@delmor.hu

Disney termékek

Nem csak a gyerekek szerethetik a Disney rajzfilmeket és kedvelt figuráikat

Szerintem Neked is van kedvenc Disney rajzfilm szereplőd. A mesékhez nem lehetsz soha túl idős. A Disney mesék szereplői, figurái sok gyártót is megihlettek. Így születtek meg a webáruházunkban is oly nagy népszerűségnek örvendő Disney termékek.

Egyre több terméken tűnnek fel a Disney mesék szereplői. Legyen az ágyneműhuzat, törölköző, párna, pléd, ha a kedvenc szereplőd van rajta biztos elnyeri tetszésedet. A Disney szereplős ágyneművel a gyerekek este hamarabb vágyhatnak az ágyba, hiszen így elalvás előtt még gondolataikban elkalandozhatnak az ágyneműn szereplő figura kalandjaiba. A lányok és a fiúk elalvás előtt megmenthetik a bajba jutottakat a Paw Patrol bátor és aranyos négylábú hőseivel együtt.

A Disney törölközők segítségével az esti fürdés alkalmával könnyebb lesz a gyerekeket kivarázsolni a kellemesen habos fürdővízből. Hiszen ha meglátja, hogy kedvenc mesefigurás törölközőjével a kezedben várod, már nem is lesz annyira érdekes a fürdővízben pancsolnia. Ha strandra készültök, akkor se felejtsétek otthon kedvenc Disney mintás törölközőjét, hiszen ezek igazán vagány és trendi darabok, bármelyik szereplő is legyen a kedvence. Megtalálhatjuk az örök klasszikustól (Micimackó, Hófehérke) egészen a ma divatos meséken át (Paw Patrol, Verdák) a népszerű Disney mesefigurákat.

 

Tovább