Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@delmor.hu

Disney Törölköző

Kellemes, 100% pamut anyagú Disney törölköző kicsik és nagyok örömére

Szerezz be néhányat csajos és fiús Disney törölközőkből gyermeked kedvencét (vagy a tiédet :) ), és élvezzétek a 100% pamut nyújtotta kényelmet és puhaságot. Ha gyermekedet jobban érdekli az esti pancsolás (szerintem a legtöbb gyerek jobban élvezi, mint kiszállni a vízből), akkor várd vagány Disney törölközővel a fürdés befejeztével. Szerintem örömmel fog kiszállni a kellemesen meleg és habos vízből, hiszen kedvenc mesefigurájával díszített törölköző várja. Pamut anyagának köszönhetően kellemes érzéssel fogja eltölteni amikor beleburkolózik, és még a vizet is gyorsan felszívja, ezzel elkerülhető a kis vacogás.

De ha strandra, fürdőbe mentek, akkor se felejtsétek otthon kedvenc Disney mintás törölközőtöket. Ezek a kedves és aranyos figurás törölközők mindenkit elbűvölnek. Valljuk be őszintén, mindenki gyerekkorából van egy kedves meseszereplő aki a mai napig visszaköszön valamelyik Disney törölközőről.

Ha egyedül nem tudsz választani Disney törölköző kínálatunkból, akkor hívd bátran segítségül csemetédet! Biztos szívesen segít a választásban akár magának, akár neked, vagy valamelyik rokonnak, barátnak keresitek a megfelelő mintájú törölközőt. Ajándéknak is megállják a helyüket, és még aranyosak is. Egy ilyen meglepetésnek szerintem nagyon sok gyerek örül, kortól és nemtől függetlenül.


Tovább