Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@delmor.hu

Fedőmatrac

Mikor érdemes beruházni egy fedőmatracra? Ha megszeretné védeni matracát, vagy ha már meglévő ágyával elégedetlen, de még nem szeretne egy teljesen új matracot venni, akkor DELMOR fedőmatracaink lehetnek az Ön számára az ideális megoldás. Fedőmatracaink egy átlagos ágyat is kényelmes alvóhellyé varázsolnak. Megfelelő választás lehet az Ön számára, ha esetleg már hosszú ideje egy kinyitható kanapén vagy egy régi ülőgarnitúrán kell aludnia, nem probléma többé, mert bármilyen felületet képes kényelmes alvóhellyé alakítani. Nyilván nem lesz olyan mint egy új matrac a saját ágyában, de a különbséget egészen biztosan érezni fogja. 

Tovább
-21%
Kedvencekhez
Dorian memory fedőmatrac-matrac topper
Listaár:
86 499 Ft
Akciós ár:
68 399 Ft
✔ Ingyenes szállítás

Miért lehet szükség fedőmatracra?

Ennek használatával matracod élettartamát, használhatóságát is növeled. Ha sikerült kiválasztanod egy számodra kényelmetlen matracot, ami keményebb, mint amin kényelmesen tudnál aludni, akkor a fedőmatraccal növelheted a komfortérzetedet. Ha nem új matracra szeretnél fedőmatracot tenni, akkor mielőtt megrendeled, győződj meg róla, hogy amire tennéd az nincs kiülve, kifeküdve, nem göcsörtös-e. De ha a matracod „felpuhult”, akkor az már azt jelenti, hogy elhasználódott. Ilyen esetekben már sajnos nem segít kényelmessé tenni a fedőmatrac, hiszen átérződik rajta az alatta lévő matrac hibája. Valamennyire tompítani fogja a kényelmetlen felületet a fedőmatrac, de a megfelelő kényelmi szintet nem fogja tudni biztosítani.

Webáruházunkban kényelmes matracokat, és fedőmatracot találsz, mely a megfelelő kényelmi szintet nyújtja. A nálunk kapható fedőmatrac termoaktív memóriahabos, ami annyit jelent, hogy érzékeli a test hőjét. Így teljes mértékben alá tudja az egész testet támasztani. Ezzel a megfelelő alátámasztással éri el, hogy izmaidnak alvás/pihenés közben már ne kelljen dolgozniuk, teljesen ellazulhassanak.

Többféle méretben (akár egyedi méretet is kérhetsz) találsz kínálatunkba fedőmatracot, mely alapja a pihentető alvásnak. Hiszen ne csak aludj, de pihend is ki magad memóriahabos fedőmatrac segítségével!

 

Tovább