0
Rendeléseim Pontjaim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Fedőmatrac (1 termék)

Termékek szűrése ▾
Ár
Huzat
Huzat anyaga
Magasság:
Méret
Származási hely
Rendezés ▾
Legolcsóbb elöl
Legdrágább elöl
Relevancia szerint
Legnépszerűbb elöl
Név szerint
Dorian memory fedőmatrac-matrac topper
     A memory fedőmatrac topper termoaktív rétege érzékeli a test h...
23.090 Ft
Ez a termék 15 pontot ér
kosárba

 

Miért lehet szükség fedőmatracra?

 

Ennek használatával matracod élettartamát, használhatóságát is növeled. Ha sikerült kiválasztanod egy számodra kényelmetlen matracot, ami keményebb, mint amin kényelmesen tudnál aludni, akkor a fedőmatraccal növelheted a komfortérzetedet. Ha nem új matracra szeretnél fedőmatracot tenni, akkor mielőtt megrendeled, győződj meg róla, hogy amire tennéd az nincs kiülve, kifeküdve, nem göcsörtös-e. De ha a matracod „felpuhult”, akkor az már azt jelenti, hogy elhasználódott. Ilyen esetekben már sajnos nem segít kényelmessé tenni a fedőmatrac, hiszen átérződik rajta az alatta lévő matrac „hibája”. Valamennyire tompítani fogja a kényelmetlen felületet a fedőmatrac, de a megfelelő kényelmi szintet nem fogja tudni biztosítani.

Webáruházunkban kényelmes matracokat, és fedőmatracot találsz, mely a megfelelő kényelmi szintet nyújtja. A nálunk kapható fedőmatrac termoaktív memóriahabos, ami annyit jelent, hogy érzékeli a test hőjét. Így teljes mértékben alá tudja az egész testet támasztani. Ezzel a megfelelő alátámasztással éri el, hogy izmaidnak alvás/pihenés közben már ne kelljen dolgozniuk, teljesen ellazulhassanak.

Többféle méretben (akár egyedi méretet is kérhetsz) találsz kínálatunkba fedőmatracot, mely alapja a pihentető alvásnak. Hiszen ne csak aludj, de pihend is ki magad memóriahabos fedőmatrac segítségével!