Fedőmatrac

Nézet:
Sorrend:

Miért lehet szükség fedőmatracra?

Ennek használatával matracod élettartamát, használhatóságát is növeled. Ha sikerült kiválasztanod egy számodra kényelmetlen matracot, ami keményebb, mint amin kényelmesen tudnál aludni, akkor a fedőmatraccal növelheted a komfortérzetedet. Ha nem új matracra szeretnél fedőmatracot tenni, akkor mielőtt megrendeled, győződj meg róla, hogy amire tennéd az nincs kiülve, kifeküdve, nem göcsörtös-e. De ha a matracod „felpuhult”, akkor az már azt jelenti, hogy elhasználódott. Ilyen esetekben már sajnos nem segít kényelmessé tenni a fedőmatrac, hiszen átérződik rajta az alatta lévő matrac hibája. Valamennyire tompítani fogja a kényelmetlen felületet a fedőmatrac, de a megfelelő kényelmi szintet nem fogja tudni biztosítani.

Webáruházunkban kényelmes matracokat, és fedőmatracot találsz, mely a megfelelő kényelmi szintet nyújtja. A nálunk kapható fedőmatrac termoaktív memóriahabos, ami annyit jelent, hogy érzékeli a test hőjét. Így teljes mértékben alá tudja az egész testet támasztani. Ezzel a megfelelő alátámasztással éri el, hogy izmaidnak alvás/pihenés közben már ne kelljen dolgozniuk, teljesen ellazulhassanak.

Többféle méretben (akár egyedi méretet is kérhetsz) találsz kínálatunkba fedőmatracot, mely alapja a pihentető alvásnak. Hiszen ne csak aludj, de pihend is ki magad memóriahabos fedőmatrac segítségével!