Gyerekmatrac

Nézet:
Sorrend:

Gyermekednek gyerekmatrac segítségével biztosíthatsz kényelmes és egészséges pihenést

Már gyermekkorban fontos a minőségi alvás, hiszen a gyerekek idegrendszere, gerincoszlopa ilyenkor fejlődik. Ha az alvás nem kényelmes gyerekmatracon történik, akkor előfordulhat, hogy bár alszik, de nyugtalanul, sokat forgolódik. Ilyenkor a csecsemők felébresztik saját magukat.

Tehát már első perctől kezdve fontos, hogy a gyerekmatrac kényelmes legyen, viszonylag keményebb felülettel. Erre azért van szükség, mert a fejlődő gerincoszlopnak stabil alátámasztás kell az egészséges fejlődéséhez. Ezt biztosítják a kínálatukban megtalálható gyerekmatracok, melyek keményebbek, de mégis rugalmasak.

Gyerekek számára ideális a kókuszrostból készült matrac. Ez nem csak a megfelelő alátámasztás miatt fontos, hanem még az egészségre sem ártalmas, hiszen antiallergén. A kókuszrostokat gumilatexszel itatják át annak érdekében, hogy rugalmas legyen. A kókuszrost a nedvességet nem szívja magába, és igazán könnyen tisztítható.

Webáruházunkban többféle méretű gyerekmatrac közül választhatod ki a megfelelő kialakításút. Nekik még nincs szükségük vastag matracokra, hiszen nem rendelkeznek nagy testsúllyal, mely indokolná a vastagabb és összetettebb felépítésű matracot. Kényelmes lesz számukra a kimondottan az ő igényeiknek megfelelően kialakított gyerekmatrac.