Gyerekmatrac

Black Friday

Péntek-Szombat-Vasárnap (2020.november 20-21-22.)
Az év legnagyobb Akciója!
Ingyenes szállítás 14.990Ft feletti vásárlásnál!
Csütörtök éjféltől indul és vasárnap éjfélig tart!

Mire kell odafigyelni a kisbaba- és a gyerekmatrac kiválasztásánál? A legfontosabb szempont, hogy alvás közben a gerincük teljesen vízszintes pozícióban legyen, ehhez pedig stabil alátámasztásra van szükség. A kisbaba és a gyerekek számára a Delmor kókuszmatracai a legmegfelelőbb választás, ami pont annyira kemény, hogy alvás közben a gerincet a megfelelő pozícióban tartja, a laza kókuszrostoknak köszönhetően pedig a folyadék nem szívódik fel, ezáltal könnyen tisztítható és kiválóan szellőzik 

Így a nyugodt alvást, vidám ébredés követi.

 

Nézet:
Sorrend:
-24%
Koko-6 kókusz gyermekmatrac antiallergén
Koko-6 kókusz gyermekmatrac antiallergén
-22%
Zazu gyerek kókuszmatrac antiallergén
Zazu gyerek kókuszmatrac antiallergén
-21%
Zazu Plus gyerek kókuszmatrac antiallergén
Zazu Plus gyerek kókuszmatrac antiallergén
-19%
Koko-9 kókuszmatrac antiallergén
Koko-9 kókuszmatrac antiallergén

Gyermekednek gyerekmatrac segítségével biztosíthatsz kényelmes és egészséges pihenést

Már gyermekkorban fontos a minőségi alvás, hiszen a gyerekek idegrendszere, gerincoszlopa ilyenkor fejlődik. Ha az alvás nem kényelmes gyerekmatracon történik, akkor előfordulhat, hogy bár alszik, de nyugtalanul, sokat forgolódik. Ilyenkor a csecsemők felébresztik saját magukat.

Tehát már első perctől kezdve fontos, hogy a gyerekmatrac kényelmes legyen, viszonylag keményebb felülettel. Erre azért van szükség, mert a fejlődő gerincoszlopnak stabil alátámasztás kell az egészséges fejlődéséhez. Ezt biztosítják a kínálatukban megtalálható gyerekmatracok, melyek keményebbek, de mégis rugalmasak.

Gyerekek számára ideális a kókuszrostból készült matrac. Ez nem csak a megfelelő alátámasztás miatt fontos, hanem még az egészségre sem ártalmas, hiszen antiallergén. A kókuszrostokat gumilatexszel itatják át annak érdekében, hogy rugalmas legyen. A kókuszrost a nedvességet nem szívja magába, és igazán könnyen tisztítható.

Webáruházunkban többféle méretű gyerekmatrac közül választhatod ki a megfelelő kialakításút. Nekik még nincs szükségük vastag matracokra, hiszen nem rendelkeznek nagy testsúllyal, mely indokolná a vastagabb és összetettebb felépítésű matracot. Kényelmes lesz számukra a kimondottan az ő igényeiknek megfelelően kialakított gyerekmatrac.