Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@delmor.hu
Blog

Antiallergén gyerek matrac a nyugodt álmokért.

Delmor
2020.09.11 13:05
Antiallergén gyerek matrac a nyugodt álmokért.

Gyerekek körében sajnos nagyon sok az asztmás, a felső légúti megbetegedésben szenvedő és az allergiás is.

Az antiallergén gyerek matrac használatával nyugodt és pihentető éjszakát tudunk biztosítani számukra.

Allergiás gyermekeink legalább az éjszakát hadd töltsék nyugodtan, hadd ébredjenek kipihenten, antiallergén gyerek matracon. Éppen elég a nappalokat elviselniük, az allergia szezonban.

Egy kényelmes, megfelelő alátámasztással bíró, jó minőségű matrac a gyermekeknek is fontos, a megfelelően pihentető alváshoz. Egy közepesen kemény matrac jó alvást biztosít nekik. Gyerekeknél még fontosabb, hogy a matrac jó nedvszívó képességű legyen, hiszen kicsinyeink éjszakánként jobban izzadnak, mint mi, felnőttek. A gyerek matrac is akkor jó, ha természetes anyagból készül. A kókusz magrészű és az aloe vera huzatú matrac tökéletes választás.

A porban található atkák, az allergiában nem szenvedők számára sem egészségesek, így az antiallergén gyermek matrac, az allergia megelőzéséhez is jó választás, ha matracot szeretnénk vásárolni gyermekünk ágyához. Legtöbben a porra, a házi poratkákra allergiásak. Ezek a kis mikroszkopikus, nem kívánt élőlények megtelepszenek a matracra szálló porban, és az ürülékeikben lévő fehérje, nem kívánt tüneteket produkálnak az emberi szervezetben.

Egyetlen gramm házi porban, 30 ezer atka is élősködhet. Csak folyamatos portörléssel, porszívózással védekezhetünk ellenük és olyan okos praktikákkal, mint az antiallergén gyerekmatrac és az antiallergén anyagból készült textíliák használata.

Az antiallergén gyerekmatrac úgy lett kifejlesztve, hogy a poratkák ne tudjanak megtelepedni rajta. Levehető és mosható aloe vera huzata 90 fokon is mosható, főzhető. Az atkák nem szeretik a 60 foktól magasabb hőmérsékletet, így tehát kivégezhetjük őket. A sűrű, magas hőfokon kimosott és tisztán tartott matrachuzat az egyik kulcsa annak, hogy az allergiás gyermekek éjszakái nyugodtan teljenek.

Antiallergén gyerekmatracaink különböző méretekben rendelhetőek. Legkisebb méret a 60 x 120 cm-es, legnagyobb pedig a 90 x 200 cm-es matrac. Ráadásul mindegyiket ingyenesen szállítjuk ki!

Minden szülőnek az egyik legfontosabb, hogy gyermeke nyugodtan tudjon aludni. Antiallergén gyermek matraccal sokat segíthetünk nekik, ha az allergia kínozza őket.