Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@delmor.hu
Blog

Hideghab kókuszmatrac a tökéletes komfortért

Delmor
2020.05.04 16:54

A tökéletes, nyugodalmas, pihentető éjszakákhoz nagyban hozzájárul az, amin alszunk.

Ez persze logikus is, egy kényelmetlen ágyon nem fogunk az életbe kipihenten ébredni, és még csak véletlenül sem tudjuk a maximálisat kihozni magunkból a mindennapokban. Ahhoz tehát, hogy mindig teljes fokozaton pörögjünk, bizony alvásra van szükségünk és nem mindegy, hogy milyen az, az alvás.

Erre nyújt tökéletes megoldást ez a hideghab kókusz matrac. Ássunk is kicsit mélyebbre, hogy miért is lehet kiváló választás ez a matrac. A keményebb és a merevebb matrac kedvelői fogják még inkább a szívükbe zárni. A kókusz réteg a tartást és az alátámasztást biztosítja. A hideghab benne pedig a komfort érzetet nyújtja.

A hideghab matracok hosszan megőrzik formájukat, ezért a legkedveltebb matrac fajta. Hideg öntéssel gyártott habból áll. Kiváló formakövetés jellemzi, precízen felveszi a test kontúrját és ezt az elképesztő rugalmasságának köszönheti. Ezáltal nyújt tökéletes alátámasztást a gerincnek és csigolyáinkat is tehermentesíti, ami a nyugodt alvás lételeme. Hát és nyakfájdalmakkal küzdőknek kifejezetten ajánlott. Magas légáteresztő képességű, antiallergén, így a kórokozók, atkák nem tudnak megtelepedni a matracunkban. Tehát a hideghab matracok rendkívül kényelmesek, pontrugalmasak, formakövetőek, tartósak és szellőzésük is kiváló.

A kókusz réteg benne teljesen természetes alapanyagok készül. Laza szerkezet jellemzi, így a rákerülő nedvesség hamar elpárolog. Abszolút nem veszi fel a vizet és más folyadékot. Alvás közben testnedveink párolognak, ezek bekerülhetnek a matrac belsejébe ez által gombásodást okozhatnak, ami nem csak kellemetlen, de egészségtelen is számunkra. A kókusz réteggel mindezt el felejthetjük, tökéletesen szellőznek, és nem veszik a nedvességet.

Nos, lássuk be, valóban egy kiváló választás lehet, ez a hideghab kókusz matrac válaszd bátran. Általa egészséges, higiénikus, kényelmesen éjszakában lehet részed.

A tökéletes, nyugodalmas, pihentető éjszakákhoz nagyban hozzájárul az, amin alszunk.

Ez persze logikus is, egy kényelmetlen ágyon nem fogunk az életbe kipihenten ébredni, és még csak véletlenül sem tudjuk a maximálisat kihozni magunkból a mindennapokban. Ahhoz tehát, hogy mindig teljes fokozaton pörögjünk, bizony alvásra van szükségünk és nem mindegy, hogy milyen az az alvás.