Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@delmor.hu
Blog

Kellemes pihenés egy vágtázó lovas ágyneműben

Delmor
2020.05.04 16:38

Képzeleted elvágtázhat az álmok világába, ebben a lovas ágyneműben pihentető alvásban lesz részed. Ezzel igazán megmutathatod egyedi, elegáns stílusodat az otthonodban. 

Egy fárasztó nap után jól fog esni ebbe a puha lovas ágyneműbe befeküdni.  Egy ilyen ágyneműben télen-nyáron kellemes lesz az alvás. Anyagát tekintve kellemes tapintású, pihe – puha.

Az ágynemű sötétebb alapszíne miatt a világosabb színű hálószobát igazán fel tudja dobni. Mivel 7 részből áll (1 lepedő, 2 paplan, 2 kispárna, 2 nagypárna), így az egész franciaágy egy egységes összképet kap. Mivel az ágynemű 3D-s, így a rajta látható lovak olyanok, mintha előttünk lennének a térben.  A lovak testének kidolgozása aprólékos, így még jobban azt a hatást érik el, mintha a szemünk előtt mozognának. Nagyon jól hangsúlyozódik az ágyneműn a ló mintája. A sötét alapszínen van egy világosabb rész, s ebben találhatóak a sötétbarna lovak.

A puha 3D-s lovas ágynemű tökéletes ajándék lehet azok számára, akik szeretik a lovakat. De ők is örülni fognak neki, akik hobbi vagy sportszerűen űzik a lovaglást.  Az ágyneműről sugárzik az elegancia. Egy ilyen ágynemű szettel teljes összhangba kerül a hálószobánk és az egyéniségünk. Ez a hozzánk érkező vendégeknek is észrevehető lesz. Nem fogják tudni szó nélkül hagyni az ágyneműnk szépségét, puhaságát és eleganciáját.

Már ránézésre látszik, hogy mennyire puha és kellemes. Annyira árasztja magából a nyugalmat, hogy vétek lenne ezt a szépséges ágyneműt letakarni.