Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@delmor.hu
Blog

Minőségi kókuszmatrac webáruház!

Delmor
2020.09.17 14:52
Minőségi kókuszmatrac webáruház!

A kényelmes, egészséges alvás alapfeltétele egy minőségi matrac!

A kókuszmatrac egy jól lélegző, természetes anyagokból előállított, speciális matrac. Kimondottan ajánljuk csecsemőknek, kisgyermekeknek, hiszen minőségi alvásra a felnőtteken kívül nekik is szükségük van. Miből készül pontosan? A kókuszdió háncsából, amiből a kókuszrostokat kinyerik.

A kókuszmatrac rendkívül jó nedvesség elvezető tulajdonságú, azt a kókuszrostok pillanatok alatt elpárologtatják. A matrac így a csecsemők alatt mindig száraz marad, hogy ők minden pillanatban nyugodtan tudjanak aludni.

A minőségi bio kókuszmatrac annak köszönhetően, hogy mindig száraz, az atkáknak nem kedvez. Így viszont tökéletes megoldás lehet a poratka miatt allergiában szenvedő gyermekek és felnőttek pihentető alvásához. A poratkák és a baktériumok nem fogják szeretni matracunkat, nem telepszenek meg rajta.

A kiságyak matrac mérete általában 120 x 60 cm, de egyedi méretben is tudjuk biztosítani megrendelőink számára a kókusz matracokat, kisbabáik ágyához. Antiallergén, gyerek kókusz matracainkat ingyenesen szállítjuk ki.

A kókusz matracok felnőtt méretben is elérhetőek, legnagyobb méretünk jelenleg a 200 x 200 cm-es méretű kókusz matrac.

Tökéletes alátámasztású matracok, amiken csakis jól alhat mindenki. Ezt a matrac típust a kemény matrac és a puha matrac kedvelők is szeretik. Nem véletlen ez, hiszen az egyik legkényelmesebb matracok közé tartozik. Rendkívül jó minőségét szavatolja a 100% kókusz belső anyag, a természetes pamutból készült, antiallergén kikészítésű külső huzat szövet. A huzat 60 fokon is mosható, ez matracok esetében nagyon fontos, főleg a kisgyermekeknél. 60 fokos mosásnál már elpusztulnak a baktériumok, így higiénikusan tisztán tarthatjuk ezt a mindennapi  fekvőalkalmatosságot.

A minőségi, bio kókuszmatracokat azoknak ajánljuk, akiknek fontos a minőség is és a kényelem is. Miért válnánk meg egyiktől, a másik javára és a másiktól az egyik javára. Értitek? :)) A kókuszmatrac kényelmes is és minősége is kiváló, biztosan nem fog csalódni benne senki sem. Ez a matrac csak ott süllyed be, ahol szükséges és olyan mértékben, amennyire szükséges.

Aki arra vágyik, hogy éjszakái pihentető alvással teljenek, a legnagyobb kényelemben, a kókusz matrac jó választás lesz számukra. Webáruházunkból egy kattintásnyira van a kényelmes kókusz matrac rendelés.

Miért érnéd be ettől kevesebbel?