Latex matrac

Nézet:
Sorrend:

A latex matracokban ötvöződik a keménység és a rugalmasság

A latex matracoknak van néhány előnye a többi matrachoz képest. Az egyik, hogy ezeknek a matracoknak nagy a teherbírásuk. A természetben megtalálható anyagokat használják fel a latex matrac gyártásakor. Ahhoz, hogy az önmagában keménységet adó kókuszrostból készült réteg kissé rugalmas legyen, kaucsukfa tejjel itatják át. Ez biztosítja az enyhe, de szükségszerű rugalmasságot.


A latex matrac felépítése, összetétele kellő szellőzést biztosít a matrac számára.  Antiallergén, hiszen ebben kialakítása miatt nem tudnak az atkák megtelepedni. A latex matrac kellő alátámasztást biztosít az egész test számára, de rugalmasságának köszönhetően (a kiálló pontoknál: váll, csípő) besüpped annyira, hogy a pihenés kényelmes legyen.

A latex matracok levehető huzattal rendelkeznek, melyeket így igazán könnyű tisztán tartani és szükség esetén felfrissíteni. A latex matracok esetében igényednek megfelelően választhatod ki a matrachuzatot. Választhatod az egyszerűbb Soft & Fresh huzatot, a 3D szellőzőrendszerrel és Aloe Verával kezelt szövetet. De választhatod az összetettebb szellőző és a nedvesség elvezetésére képes Cool Plus huzatot, valamint a nagyon kellemes és puha tapintású Tencel matrachuzattal.

Pihend ki magad kényelmes latex matracon, melyet különböző kivitelben és méretekben találsz meg webáruházunkban.