Matrac

Nézet:
Sorrend:

Ahhoz, hogy tényleg pihentető alvásban legyen részed, fontos a megfelelő matrac kiválasztása

Az első lépés a megfelelően pihentető alvás eléréséhez a megfelelő matrac kiválasztása. A tökéletes matrac kiválasztásánál több mindent kell figyelembe venned. Nemhiába találsz annyiféle különböző keménységű matracot. A matracok keménységét meghatározza a belső szerkezete, felépítése.

Itt van például a szivacs, vagy hideghab matrac amit szerintem mindenki ismer, vagy legalábbis hallott már róla. Ezek a fajta matracok jó hatással lehetnek az egészségre. Ezek jól szellőznek és a test vonalát is jól követik.
A kókuszmatrac talán néhány emberben még ellenszenvet válthat ki, de csak addig míg meg nem tudja miért is lehet jó (főként az egészségre) ha a matracba kókuszréteg is kerül. Ez kicsit keményebbé teszi a matracot és szintén jól szellőzik. A házi porra allergiások is bátran használhatják, hiszen antiallergén.
A memóriahabos matrac hallatán szinte mindenki egy nagyon kényelmes matracra gondolhat, és nem is téved. Stabil alátámasztást biztosít, így biztosítva a test számára a teljes ellazulást.
Rugós matracokat is találsz bonell –és táskarugós kivitelben is. A bonellrugós matracokat összekapcsolt nagy felületű rugók alkotják. A táskarugós matracokban a rugótestek kisebb átmérőjűek, s nincsenek összeköttetésben.
Gyermekedet is megilleti a kényelmes és pihentető alvás lehetősége, melyet gyerekmatraccal biztosíthatsz számára.

De még több matractípust találsz webáruházunkban. Nézd végig oldalunkat, s válaszd a számodra legmegfelelőbb matracot!