Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@delmor.hu
Blog

Pihentető éjszaka meleg ágya ez a memóriahabos matrac

Delmor
2020.02.02 15:27

Az alvás szakértője, memóriahabos matrac

Az alvás egy igen lényeges momentuma életünknek.

A kiadós alvások rengeteg mindenben segítségünkre van. Belsőnk és külsőnk is teljes megújulásban részesül. Külsőnk szempontjából, arcunk sokkal egészségesebbnek tűnik, eltűnnek a szem alatti karikák, ráncok nehezebben alakulnak ki, sokkal simábbá válik a bőr. De a pihentető éjszaka nemcsak a szép külsőt szolgálja, de belsőnkkel is csodát tesz. Friss elmét biztosít, segít a koncentrálásban, összpontosításban, könnyebben megy a gondolkodás, javul a memória és a stresszhelyzeteket is sokkal könnyebben reagáljuk le.Kipihenten egyszerűbb megbirkózni a napi teendőkkel, kiegyensúlyozottabb, frissebb leszel. Ebben a pihentető, tökéletes éjszakában segít ez a memóriahabos matrac más néven, memory foam, memory matrac. Ennek a memóriahabos matracnak használói rendkívüli élményben részesülnek. Luxus érzetet biztosít. Nyomás és hő hatására veszi fel a test alakját, ezáltal mindenhol egyenletes támaszt alá, nem alakulnak ki nyomáspontok és nem gátolja a vérkeringést. A gerincizom nem feszül, tökéletesen el tud lazulni, csökkenti az éjszakai forgolódást, így pihentető éjszakában részesülhetünk a memóriahabos matraccal.

A memory foam nyitott sejtszerkezetű, tehát kiváló légáteresztő képességű, így egy nagyon kellemes alvási klímát biztosít használójának. Ajánlott még ez a memóriahabos matrac gerincbántalmakkal küzdőknek és hátfájdalmakkal küzdőknek egyaránt. Remek tulajdonságaihoz hozzá tartozik még, hogy nagyon rugalmas, tökéletes tartást ad a gerincnek.

Így hát ez a memóriahabos matrac valóban egy kitűnő választás, mindenki számára szerezd be te is, hogy igazi élményben részesülj minden éjjel.

Az alvás egy igen lényeges momentuma életünknek.