Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@delmor.hu
Blog

Szerezd be ezt a közepesen kemény memóriahabos matracot!

Delmor
2020.02.02 14:45

Egészség és kényelem mindenkinek, közepesen kemény memóriahabos matrac

Az alvás hozzá tartozik életünkhöz, sőt a legfontosabb is.

Ezért olyan környezet kell teremtenünk, ahol ezt tökéletesen meg is tudjuk valósítani. Tehát nem mindegy, hogy miben alszunk. Figyelnünk kell, a matracra, az ágyneműre, de még az ágyneműhuzatokra is, hogy teljes kényelemben és komfortérzetben érezhessük magunkat egész éjszakán át. Ha megtaláltuk a tökéletes hozzávalókat, biztosak lehetünk a kellemes pihenésben.Matrac választásnál az alvási pozíciók alapján döntünk. Az emberek alvási szokásaikhoz mérten határozzák meg, milyen keménységű matracra van szükségük. Három típust különböztetünk meg, hanyatt alvók, oldalt és hason fekvők. Mindenkinek más keménységű matracra van szüksége.

De van arany középút is, ha valaki nem biztos magában és nem akar mellé nyúlni. Ez a közepes keménységű memóriahabos matrac. Ez a legjobb egészség szempontjából.

A memóriahabos matracok kényelmesebb, nyugodtabb, regenerálóbb és egészségesebb alvást biztosítanak. A memory habanyag tökéletesen pontról pontra veszi fel a test formáját, a súlyt egyenletesen osztja el a test felületén, így az izmokat és a csigolyákat teljesen tehermentesíti. Csökkenti az éjszakai forgolódások számát a megfelelő gerinctartás és kényelem miatt. Gerinc fájdalmakkal és hátfájással küzdőknek kifejezetten ajánlott ez a közepesen kemény memóriahabos matrac. Pontrugalmas kivitelezésű, csak ott nyomódik be ahol terhelés éri, nyomásra érzékeny.

Így ez a közepesen kemény memóriahabos matrac tényleg egy kitűnő választás mindenki számára. Kellemes, nyugodalmas éjszakákat biztosít használójának, válaszd őt te is ha pihentető alvásra vágysz.