0
Rendeléseim Pontjaim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Matracvédő (1 termék)

Termékek szűrése ▾
Ár
Huzat
Huzat anyaga
Származási hely
Rendezés ▾
Legolcsóbb elöl
Legdrágább elöl
Relevancia szerint
Legnépszerűbb elöl
Név szerint
Natalie matracvédő légáteresztő
 A matracvédő légáteresztő könnyen mosható, Anti-allergén anyagból készül...
7.690 Ft
Ez a termék 5 pontot ér
kosárba

 

Ha szeretnéd matracodat megóvni az apró balesetektől, akkor használj matracvédőt!

 

Ha szeretnéd, hogy matracod megússza az „apró baleseteket”, akkor célszerű lehet számodra a matracvédő használata. Hiszen könnyen előfordulhat, főleg ha szereted ágyban meginni a reggeli kávédat, hogy véletlenül kilöttyen. És a kávé bizony iszonyatos foltot tud hagyni a fehér matrachuzaton, nem beszélve arról, hogy a huzat nem állítja meg.

Viszont ha matracodat matracvédővel véded, akkor semmi nem jut át a matracodba, hiszen a matracvédő megakadályozza. Ez akkor is nagy segítség, ha kisgyermek van a háznál, és éppen a szobatisztaság elsajátításánál jár. Hiszen ha a matracvédővel valami történik, akkor csak leveszed, bedobod a mosógépbe, és száradás után újra elfoglalhatja a helyét, hogy megkönnyítse a dolgodat.

Ha fix huzattal rendelkező matracod van, akkor egyenesen áldás a matracvédő használata, ha meg levehető, mosható huzatú a matracod néha csak szenvedés a huzat le-és felhúzása. Könnyítsd meg a saját dolgod és használj matracvédőt!

A webáruházunkban kapható matracvédő azon túl, hogy megóvja matracodat a nem kívánt atkáktól, még antiallergén is. Puha pamut anyaga pedig egyszerűen magával ragad. A matracvédőt egyszerűen tudod a matracra „rögzíteni”, s ebben a 4 sarkára rögzített gumipánt lesz segítségedre.