Matracvédő

Black Friday

Péntek-Szombat-Vasárnap (2020.november 20-21-22.)
Az év legnagyobb Akciója!
Ingyenes szállítás 14.990Ft feletti vásárlásnál!
Csütörtök éjféltől indul és vasárnap éjfélig tart!

Nézet:
Sorrend:
-19%
Natalie matracvédő légáteresztő
Natalie matracvédő légáteresztő

Ha szeretnéd matracodat megóvni az apró balesetektől, akkor használj matracvédőt!

Ha szeretnéd, hogy matracod megússza az apró baleseteket”, akkor célszerű lehet számodra a matracvédő használata. Hiszen könnyen előfordulhat, főleg ha szereted ágyban meginni a reggeli kávédat, hogy véletlenül kilöttyen. És a kávé bizony iszonyatos foltot tud hagyni a fehér matrachuzaton, nem beszélve arról, hogy a huzat nem állítja meg.

Viszont ha matracodat matracvédővel véded, akkor semmi nem jut át a matracodba, hiszen a matracvédő megakadályozza. Ez akkor is nagy segítség, ha kisgyermek van a háznál, és éppen a szobatisztaság elsajátításánál jár. Hiszen ha a matracvédővel valami történik, akkor csak leveszed, bedobod a mosógépbe, és száradás után újra elfoglalhatja a helyét, hogy megkönnyítse a dolgodat.

Ha fix huzattal rendelkező matracod van, akkor egyenesen áldás a matracvédő használata, ha meg levehető, mosható huzatú a matracod néha csak szenvedés a huzat le-és felhúzása. Könnyítsd meg a saját dolgod és használj matracvédőt!

A webáruházunkban kapható matracvédő azon túl, hogy megóvja matracodat a nem kívánt atkáktól, még antiallergén is. Puha pamut anyaga pedig egyszerűen magával ragad. A matracvédőt egyszerűen tudod a matracra rögzíteni, s ebben a 4 sarkára rögzített gumipánt lesz segítségedre.