Memo Basic memóriahab fekvőfelületű habmatrac

Memo Basic memóriahab fekvőfelületű habmatrac

Memo Basic memóriahab fekvőfelületű habmatrac

A Delmor Memo Basic modellünk egy közepesen kemény, memóriahab fekvőfelületű habmatrac. A  2 cm memory foam réteg pontosan követi a teste vonalát, ezáltal éppen annyira “öleli” körül a matrac, amennyire szüksége van.

A maximális kényelem érdekében, a 12 cm vastagságú feszesebb komforthab segít, hogy egyenletes súlyelosztás alakuljon ki a fekvőfelületen. Terhelése 80 kg súlyt is elbír. Ezzel a Delmor matraccal sok éven át élvezhetjük a pihentető alvás minden pillanatát és a reggelek friss hangulatát. A STANDARD antiallergén klímaszállal steppelt pamut matrachuzata kellemes alvási környezet biztosít. 

Rétegkialakítás: 

  • 2 cm memóriahab
  • 12 cm komforthab

 Ideális azoknak akik szeretik ha a matrac:

  • A lágyabb felületet kedvelőknek, a felső kényelmi réteg puha és kissé" körülölel"
  • Csökkenti a nyomáspontokat elkerülve az éjszakai zsibbadás okozta forgolódást
  • Melegebb alvásklímát nyújt
  • Alváskomfortját tekintve közepesen kemény 
  • Háton és oldalt alvóknak is egyaránt ajánljuk
Fekvőérzet
közepesen kemény
Huzat
zipzáras, mosható
Huzat anyaga
Standard, klímaszállal steppelt
Magasság
15 cm
Méret
választható
Súlyhatár
80 kg
Származási hely
Magyarország
Zónák száma
1
-29%
48 990 Ft 34 990 Ft
Akció időtartama: Kezdete: 2020.11.18  -  A készlet erejéig!
Méret:

Mit érdemes tudni a memóriahabról? 

A Memória hab, másnéven Memory Foam vagy emlékező hab, viszkoelasztikus poliuretánból készül. A NASA az űrrepülőgépek üléseihez tervezte, hogy megfékezze a G-erők hatását amit az űrhajósok le- és felszállás közben tapasztaltak. 

Ez az anyag hőmérséklet érzékeny, ami azt jelenti hogy magasabb hőmérsékleten nagyobb a rugalmassága. Ez a matrac esetében úgy néz ki hogy magának a test hőjének hatására a memóriahab képes a testvonal követésére milliméter pontosan. Úgynevezett “öntőforma” látható a matracon, ami tökéletese leképezi a test vonalát. A legnagyobb előnye, hogy csökkentett nyomás nehezedik a testünkre, kevesebb a nyomáspont  ezáltal kivédve az éjszakai zsibbadás okozta forgolódást. Klinikailag igazoltan javítja alvásunkat azáltal hogy többet pihenünk kevesebb idő alatt, vagyis a mély alvásos REM fázis tovább tart.
A memóriahabos matrac a felhasználók szerint melegebb mint a hideghabos társai, azonban kevésbé légáteresztőek. Ezért a gyártók az utóbbi években kiemelt figyelmet fordítottak, hogy tökéletesítsék és valóban kivételes és egyedülálló komfort és ergonómia szülessen.  Ezek az úgynevezett hybrid matracok, amikor a matrac rétegei különböző típusú alapanyagból állítják össze, így az egyes rétegek legjobb tulajdonságait használják ki egy matracban.