Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@delmor.hu
Blog

Hogyan válasszunk memóriahabos matracot a Delmor webáruházban

Delmor
2020.02.02 14:20

Memóriahabos matrac a pihentető alvásért

Az alvás életünkben rendkívül fontos szerepet tölt be, amire mindenkinek szüksége van.

Viszont sajnos elmondható, hogy bizony nem alszunk eleget és nem azért mert nem tudnánk, hanem mert nincs időnk rá. Ebben a rohanó világban nincs időnk a teljes regenerálódáshoz. Vagy épp nem kényelmes a fekhelyünk, így egész éjszakán át tartó forgolódásban van részünk.Miért fontos az alvás? Alvás nélkül nem tudunk létezni. A testnek fizikai és lelki pihenésre van szüksége. Az izmok megpihennek, a légzés lassul, testünk elengedi magát, így tudunk energiához és lendülethez jutni a friss, energetikus reggelekhez. Az alvás az idegrendszerre is kihat, rendkívül jó hatással van rá, hisz ekkor dolgozzuk fel a napi eseményeket és találunk megoldást a felmerülő problémáinkra.

Tapasztalatok azt mutatják, hogy a memóriahabos matraccal, sokkal pihentetőbb az alvásuk.

Így tehát ez a memóriahabos matrac egy igazán tökéletes választás lehet, mindenki számára. A memóriahabos matrac hőre lágyuló adalék segítségével példátlanul pontos formakövetést végez, ezzel tökéletes ergonómiai és komfort érhető el.  A memory foam hab nyomásra, érzékenyen reagál, ezért milliméter pontosan követi a test vonalait, ezzel egyenletesen képes alátámasztani a testet és tökéletesen oszlassa el a nyomáskülönbségeket.

A memory foam habja hőre és nyomásra kezd el lágyulni, ennél fogva csak ott süllyed be, ahol terhelés éri ezt nevezik pontrugalmasságnak, amire ez a memóriahabos matrac képes. Vállunkat és csípőnket besüllyeszti, a matracba derekunkat viszont kinyomja. A vérkeringésünkben és sokat segít, hisz testünk sehol nem nyomódik, így nem feküdjük el magunkat. Ajánlott még gerinc betegeknek, hát vagy derék fájósoknak egyaránt.


Ha te is egy pihentető, egész éjszakán át tartó, kényelmes alvásra vágysz, akkor memóriahabos matrac kell neked.