Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@delmor.hu
Blog

Memóriahabos matrac a zavartalan pihenésért

Delmor
2020.05.04 16:49

A pihentető éjszaka mindenkinek jár.

Az alvás egy rendkívül fontos ciklus, mely által testünk, lelkünk regenerálódik. Ezáltal befolyásolja szellemi és mentális teljesítőképességünket. Ha kialvatlanok vagyunk, teljesítőképességünk nagy arányban csökken, koncentrációnk is gyengül és a betegségeket, bacilusokat is könnyebben elkaphatjuk. Így hát az alvásnak igenis nagy szerepe van életünkben.

A megfelelő alváshoz elengedhetetlen a kényelmes fekhely. Ebben segít mindenki számára a memóriahabos matrac. Amit mindenki imád benne az a formakövetése és puhasága, hisz a memory matracok félkemény kivitelezésűek. Az ilyen félkemény matracok tökéletes formakövetésűek, vagyis tökéletes alátámasztást nyújt és a vérkeringést sem nyomja el, tehát a forgolódásnak búcsút inthetsz és sokkal kipihentebb éjszakában részesülhetsz a memóriahabos matraccal. Így tehát rengeteget segít abban, hogy gerinced, és ízületeid ne feszüljenek. Valamint megelőzi és csökkenti a nyak, hát, váll fájdalmakat és zsibbadást.

Thermoaktív tulajdonságának köszönhetően, a test hőjére reagál, így a hő hatására milliméterpontosan felveszi, a test vonalát ezáltal garantálja a tökéletes alátámasztást és a kényelmet, magas komfortérzetet. A memóriahabos matracban a biztos tartástért a komforthab réteg és a hideghab is felelős. Valamint réteges felépítésében helyet kapott még egy kókuszrost lap réteg is. Mely kiváló nedvesség elvezető képességéről vált hírhedté. Teljes körű szellőzést nyújt matracunknak, valamint a folyadékot is taszítja. Így nem kell félnünk, hogy matracunk bepenészedik, vagy gombák, baktériumok tapadnának meg benne.

Válaszd bátran ezt a memóriahabos matracot, hogy éjszakáid csakis a pihentető alvásról szóljon.