Memóriahabos matrac

Black Friday

Péntek-Szombat-Vasárnap (2020.november 20-21-22.)
Az év legnagyobb Akciója!
Ingyenes szállítás 14.990Ft feletti vásárlásnál!
Csütörtök éjféltől indul és vasárnap éjfélig tart!

A memórihabos matracok legnagyobb előnye, hogy remeküll igazodik testünkhöz, így csökkentve a rá nehezedő nyomást. Ennek köszönhetően izmaink ellazulnak ami elősegíti az alvási közbeni regenerációs folyamatok beindulását és kellemes körülményeket biztosít a minőségi kényeztető alváshoz. 

 

Nézet:
Sorrend:
-10%
Memo Maxi memóriahabos matrac
Memo Maxi memóriahabos matrac
-11%
Optima Memory memóriahabos matrac 5 zónás
Optima Memory memóriahabos matrac 5 zónás

Memóriahabos matrac, más néven emlékezőhabos matrac a pihentető alvásért

Ez a valóságban annyit jelent, hogy ha felállsz a matracról, néhány másodpercig még láthatod a matracon a test „lenyomatát”. A memóriahab tulajdonképpen egy olyan hideghab, ahol lelassult a visszarugózás. A test hőjére reagál a memóriahab, így lehetővé téve a még pontosabb testvonal követést.

Ezt a nagyszerű matrac alapanyagot a Nasa-nak köszönhetjük, az ő fejlesztésük. A gyártók ez tökéletesítették tovább olyan irányba, hogy elérjék a megfelelő matrac alapanyagot. Ennek bizonyára sokan örülünk, hiszen a memóriahabos matracoknak tökéletes a test formakövetése és megfelelő alátámasztást biztosít a gerinc számára is.

A webáruházunk kínálatában található memóriahabos matracok oldalán szellőzőcsík van, így gondoskodva a matrac folyamatos szellőzéséről. Többféle méret közül választhatod ki a Neked megfelelő memóriahabos matracot. Igényeidtől függően választhatod ki, hogy melyik felépítésű/összetételű matrac lenne számodra a legideálisabb.

Ha szeretnél egy igazán kényelmes matracon aludni, ahol minden izmod el tud lazulni alvás közben, akkor ideális választás a memóriahabos matrac. Mivel nem kell az izmoknak dolgozniuk pihenés közben (ez a tökéletes alátámasztásnak köszönhető), így kipihenten fogsz ébredni. Az éjszakai pihenés kihat a közérzetedre is, így ha kipihent vagy, a napod is jobb lehet :)