Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@delmor.hu
Blog

Egy szuper memóriahabos matracot mindenki megérdemel!

Delmor
2020.07.29 09:50

Az alvás, életünk meghatározó része. Ha tartósan rosszul alszunk, azt előbb-utóbb az egészségünk fogja megsínyleni.

A memóriahabos matracot mindenkinek ajánljuk. Annak is, aki a puha felületű matracon alszik a legjobbakat és annak is, aki kemény matracot érzi a magáénak.

Az egészségügyi memóriahabos matracokat azért ajánljuk mindenkinek, mert az egyik legjobb matrac típusba sorolandó. A memóriahabos matrac milliméteres pontosságig alkalmazkodik testünk minden rezdüléséhez.

Egyik, legklasszabb memóriahabos matracunk az 5 zónás Zseraldin matrac, ami közepesen kemény fekvőfelületével mindenkinek ideális. Cipzáras, levehető és mosható aloe vera pamut huzata van. Sok extra tulajdonsággal bír, amit ezen a linken olvashatsz bővebben. Bármilyen méretben rendelhető, személyre szabottan is, a szállítása pedig ingyenes.

A memóriahabos matracok a test hőjére és alakjára reagálva tökéletesen lemásolja azt, így ott támasztja alá a gerincet és az egész testet, ahol szükséges. Alvásnál az elsődleges, legfontosabb szempont a megfelelő gerinc alátámasztás, amire a memóriahabos matracok tökéletesen alkalmasak. Meghatározó szempont az egészség megőrzéséhez, a professzionális fekvő felület. Egy jó matrac nélkül hiába várjuk, hogy elmúljanak egészségügyi problémáink. Ha nem alszunk jól, nyugtalanul forgolódunk és felkelünk éjszaka, szervezetünk nem tud regenerálódni. Hiábavaló az összes gyógykezelés, ha nem alszunk jól.

Memóriahabos matracaink választható szövethuzattal rendelhetőek. Van Soft Fresh, Aloe Vera, Cool Plus és Tencel típusú fedőanyag. A Soft Fresh egy extra puha és kényelmes huzat. Az Aloe Vera egy természetes anyagú, bőrnyugtató fedőrétegű szövet, amely távol tartja az atkákat is. A Cool Plus, szuper nedvességelvezető anyagú matracszövet, az izzadékony egyéneknek. Tencel szövetünk pedig egy antiallergén szövet, speciális lyocell szál technológia szerinti alapanyagból. Azoknak ajánljuk, akik allergiások a porra, az atkákra és minden más nem kívánatos pollenre. Ezzel a matraccal nyugodtan alhatnak viszketés, orrfolyás és könnyek nélkül.

A klímaszál steppelő anyaggal borított memóriahabos matracok azok számára is ideálisak, akik izzadékonyak éjszakánként. Ezek a matracok elnyelik a test által gerjesztett hőt és nem engedik a matrac belsejébe áramolni a nedvességet.

A profi memóriahabos matrac láthatjuk, hogy nagyfokú komfortérzetet ad minden éjjel, hogy tulajdonosa az igazak álmát alhassuk. Az innovatív matracgyártók már rájöttek arra, hogy mi kell a kipihent ébredéshez. Egy megfelelő matraccal kipihenten fogunk ébredni reggelente.