Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@delmor.hu
Blog

Miért szeretjük a hideghab szivacs matracot?

Delmor
2020.02.02 12:50

Miért szeretjük a hideghab szivacs matracot?

Életünk egyik legmeghatározóbb órái életünk minden napján az alvás. Ha mindig kipihenten és frissen szeretnénk kelni, akkor nagyon fontos az a tényező, hogy milyen matracon alszunk, hiszen a jó alvás alapja, a kényelmes fekhely!

Rengeteg lehetőségünk van, amikor matracot szeretnénk vásárolni, hiszen a megoszló szakmai vélemények miatt, minden elgondolás alapján született már matrac. Igazából két elkülöníthető csoportról beszélhetünk. Az egyik a „magában rugózó” a másik pedig a „biomatracok” csoportja. A szakmai vélemények többsége azt vallja, hogy a természetes anyagból készült kókusz, vagy memóriahabos matracok az ideálisabbak, az emberi test nyugalmi helyzetbe helyezésére. Rengeteg alfaja van ennek a szekciónak is, de van egy kiváló csoport, a hideghab szivacs matracok, melyek mindenki számára tökéletesen megfelelnek. Minden I. osztályú matrac elvárásainak tökéletesen megfelelnek, sőt, túlszárnyalják azokat. Tarts velünk és tudj meg többet!

Teszteljük le ezt a hideghab szivacs matracot és vizsgáljuk meg az alapelvárásainkat, melyeknek mind feltétlenül teljesülnie kell ahhoz, hogy minden éjjel tökéletesen tudj pihenni az ágyadban. Az egyik fontos szempont a matrac vastagsága, más néven magassága. A középkategóriás biomatracok esetében a 15 – 18 centiméter az ideális vastagság, mely már középsúlyú embereknél, kényelmes lehet, de rövid idő alatt elveszti kényelmét, és nem biztosít olyan rugózást, mint egy magasabb minőségű. Ez a habszivacs matrac 22 centi méter magas, ami azt jelenti, hogy a magasan a középkategória fölött van. Nagyon kényelmes pihenést biztosít, mely segít neked abban, hogy kényelmesen tudj pihenni minden éjjel, egy kényelmes matracon.


Nagyon magasan van a súlyhatára ennek a matracnak, ami 140 kg-nál ér véget. A pamut belsőhuzat nagyon kényelmes, puha érzést kölcsönöz a matracnak, mely segít abban, hogy a két féle komfort hab hatása sokkal intenzívebb legyen. Rengeteg féle ízlés van a matracok terén, de ez a habszivacs matrac különleges, hiszen minden elvárást fölülmúl, így lesz tökéletes kelléke pihenésednek.