Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@delmor.hu

Párnák

A minőségi, pihentető alvás egyik kulcs eleme a megfelelő párna kiválasztása. A kiváló minőségű alapanyagfelhasználásnak, a különböző anatómia szempont alapján kialakított megoldásoknak köszönhetően párnáink elősegítik a helyes testtartást alvás közben. A pihentető alváshoz ezért nem hiányozhat az egyéni igényeinek leginkább megfelelő párna.

 

Tovább
Anyaga
Huzat
Méret
-24%
Kedvencekhez
SENSOSAN memóriahabos párna
SENSOSAN memóriahabos párna
Listaár:
36 189 Ft
Akciós ár:
27 489 Ft
✔ Ingyenes szállítás

A kényelmes alvás garantál az Ön és családja számára

A pihentető alvás ugyan a matracnál kezdődik de a párnával folytatódik. Régebben a gyártók úgy gondolták, hogy egy jó matrac önmagában elég az optimális alváskomfort kialakításához. Mára azonban ismert, hogy a korábbiakhoz képest is magasabbra tudjuk emelni az éjszakai alvás minőségét, a speciális kialakítással és/vagy töltetekkel rendelkező párnáknak köszönhetően.

Kiváló minőségű antiallergén és ergonómiai kialakítású párnáink révén, anatómia szempontból is helyes fekvőpozíciót - a tarkó- és vállizomzatot tökéletesen alátámasztva - biztosít az Ön számára. Minőségi alapok felhasználása, a végtermékek folyamatos minőségellenőrzése illetve a folyamatos fejlesztések révén kínálatunkban Ön is megtalálhatja az egyéni igényeihez leginkább megfelelő párnát. 

Összeségében elmondható, hogy párnáink kiváló nedvesség és hőelvezető tulajdonsággal bírnak,  az újgenerációs memóriahabnak és az egyéb regenerációt segítő megoldásoknak köszönhetően (pl. hűsítő gél, levendula kivonat) elősegíti a nyaki gerinc optimális alátámasztását a mélyalvásos fázis közben beinduló regeneráló folyamatok beindulását, hogy felfrissülve és energikusan ébredhessen.

Tovább