SENSOSAN memóriahabos párna

SENSOSAN memóriahabos párna
SENSOSAN memóriahabos párna
SENSOSAN memóriahabos párna
SENSOSAN memóriahabos párna
SENSOSAN memóriahabos párna
SENSOSAN memóriahabos párna

SENSOSAN memóriahabos párna

A DELMOR SENSOSAN memóriahabos modellünk, memórihab testének köszönhetően thermoaktív tulajdonsággal rendelkezik, így a párna az Ön egyéni testi igényeihez alkalmazkodik alvás közben.

Nem engedi, hogy nyomás nehezedjen a nyaki testrészre, ezáltal elősegíti a helyes testtartást, javítva az alvás minőségét már az első éjszakától kezdve.

A párna az újgenerációs SANITIZED huzattal kapható, ami amellett hogy antiallergén és antibakteriális, az anyagkezelés során használt anyagok mélyen a szövetbe integrálódnak, többszöri mosás mellett sem mosódik ki, a huzat tapintása sem változik. Független bőrgyászok által tesztelt, 100% bőrbarát. A huzat  és a párna is mosógépben mosható. 

Kiknek ajánljuk :

  • ideális allergiások számára
  • szokatlan alvási pozíciót kedvelőknek
  • akik hajlamosak este az izadásra, mert a párna és a huzat is könnyen tisztítható, mosógépeben mosható
  • Háton és oldalt és hason alvóknak is egyaránt ajánljuk
  • hátfájás esetén a párnát a két térde közé is tehet ami segít ellazítani a fájó izmokat
Anyaga
Memóriahab
Huzat
Sanitizied prémium huzat
Méret
73 x 42x 13 cm
Származási hely
Magyarország
-24%
24 990 Ft 18 990 Ft
Akció időtartama: Kezdete: 2020.10.19  -  A készlet erejéig!
Méret :

Mit érdemes tudni a memóriahabról? 

A Memória hab, másnéven Memory Foam vagy emlékező hab, viszkoelasztikus poliuretánból készül. A NASA az űrrepülőgépek üléseihez tervezte, hogy megfékezze a G-erők hatását amit az űrhajósok le- és felszállás közben tapasztaltak. 

Ez az anyag hőmérséklet érzékeny, ami azt jelenti hogy magasabb hőmérsékleten nagyobb a rugalmassága. Ez a párna esetében úgy azt jelenti, hogy magának a test hőjének hatására a memóriahab képes a testvonal követésére milliméter pontosan. Úgynevezett “öntőforma” látható a párnán, ami tökéletese leképezi a fej-nyak-váll vonalát. A legnagyobb előnye, hogy csökkentett nyomás nehezedik a fej-nyak részre, kevesebb a nyomáspont kivédve ezáltal az éjszakai nyaki fájdalom okozta forgolódást. Klinikailag igazoltan javítja alvásunkat azáltal, hogy többet pihenünk kevesebb idő alatt, vagyis a mély alvásos REM fázis tovább tart.