Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: info@delmor.hu
Blog

Hogyan válasszunk táskarugós matracot a Delmor webáruházban

Delmor
2020.02.02 13:45

Életünkben létfontosságú szerepet tölt be az alvás, a pihenés és nem mellesleg lássuk, be ki nem szeret aludni.

Az alvásra mindenkinek szüksége van, hisz ezáltal van módunkban regenerálódni és feltöltődni egy új naphoz. Ilyenkor légzésünk lelassul, egyenletessé válik, szervezetünk takarékra állítja magát, így energiát nyerünk a friss reggelekhez és az egész napos energetikussághoz. Az alvás hiány rengeteg mindenre kihathat a testi és szellemi kimerültségre egyaránt hatással van. Ezért fontos olyan fekhelyet választanunk, ami tökéletesen megfelel a nyugodt, egész éjszakán át tartó alvásunkhoz.

Így hát ez a táskarugós matrac tökéletes választás lesz mindenki számára. De kicsit mélyüljünk is el benne, hogy mi is az a táskarugós matrac.Másnéven zsákrugós vagy Marshall-rugós matracnak is hívják. Ahogy a nevében is benne van rugós szerkezetű. Ezek kisebb átmérőjű rugókból állnak, mint egy sima rugós ágy. Az acélrugók külön kis textilzsákokban vannak bevarrva és nincs, a rugók közt kapcsolat ez által teljesen zajtalanul viselkednek. Mivel a rugók különállnak egymástól így fekvésnél csak ott süppednek le, ahol a súly rájuk nehezedik, így tudja követni a test vonalát a kényelmes, stabil és tökéletes éjszaka érdekében. Mint általában a rugós ágyaknál problémát okoz a másik fél forgolódása, aminek következtében mi is hullámzunk. Ezzel a táskarugós matraccal ez is teljes mértékben elkerülhető, hisz mint ahogy már említettem a rugók nincsenek közvetlen kapcsolatban egymással. Igen hosszú élettartamú, kiváló minőségű, tökéletesen légáteresztő képességű és nagyon rugalmas.


Ha szeretnél végre egy kiadós, komfortos alvásban részesülni akkor ezt a táskarugós matracot kell választanod. Éjszakáid maximálisan pihentetően fognak telni.