Vákuum matrac

Black Friday

Péntek-Szombat-Vasárnap (2020.november 20-21-22.)
Az év legnagyobb Akciója!
Ingyenes szállítás 14.990Ft feletti vásárlásnál!
Csütörtök éjféltől indul és vasárnap éjfélig tart!

DELMOR komforthab matracaink az egyik igen kedvelt termékcsaládunk, mivel kedvezőbb árfekvésűek, de alapanyagminőségben, kidolgozottságban hozzák azt az alváskomfortot, mint versenytársaik.

Bátran ajánljuk, ha kedvező áron szeretne minőségi mégis kényelmes matracot vásárolni. 

Nézet:
Sorrend:
-19%
Como BASIC monozónás habmatrac
-17%
Como Plus monozónás habmatrac
-27%
Treso Plus monozónás habmatrac
-20%
Ponte Duo kétoldalas habmatrac
-11%
Yanis kétoldalas 5 zónás vákuum matrac
Yanis kétoldalas 5 zónás vákuum matrac
-14%
Mathis memóriahabos fekvőfelületű matrac
Mathis memóriahabos fekvőfelületű matrac

Mit is jelent a vákuum megjelölés egy matrac esetében?

A vákuum matrac megnevezés ennél a típusú matracnál a csomagolási technológiára utal. A vákuumozás segítségével a matracot könnyebben szállíthatóvá teszik , és raktározásuk is könnyebb, hiszen kisebb helyet foglalnak el. Az elkészült szivacs/hideghab matracra fóliát húznak, melynek a 2 vége nyitott marad. Ezután egy présgép segítségével kiszorítják a cellák közül a levegőt. Ezt követően a fólia két végét lezárják, így meggátolják a levegő visszaáramlását. Így egy keskenyebb vákuummal lezárt matrac lett a végeredmény. Az így kapott vákuummatracot már könnyebb felhengerelni, szállítani és tárolni.

Használatba vétel előtt a vákuummatracot kibontás után hagyni kell, hogy visszanyerje eredeti alakját és nagyságát. Ez lehet kicsit hosszabb időt vesz igénybe. Mindig ki kell várni míg teljesen visszanyeri az eredeti állapotát, hiszen ha idő előtt ülünk/fekszünk rá, akkor nem adja vissza a megfelelő komfortérzetet. A matrac nagyságától függően nem mindegyiket lehetséges vákuum csomagolni.

Webáruházunk kínálatában többféle vákuummatracot találsz, melynek kiválasztása csak a Te igényeidtől függ. A vákuummatracaink a még jobb alvásélmény eléréséhez komforthab réteget kaptak, mely rugalmas és jól szellőző matracalapanyag. Ez a réteg is a megfelelő tartásról és alátámasztásról gondoskodik. Rendelhetsz kemény vagy közepesen kemény vákuummatracot is.